Ножиці для нігтів. Які краще?

07/04/2021
від Администратор Главный

Ножиці для нігтів - це найнеобхідніший і найпопулярніший інструмент для манікюру, мастхев для будь-якого майстра, за допомогою якого можна обробити і шкіру, і нігтьові пластини. Але як вибрати правильні, на що звернути увагу?

Всього існує 3 види ножиць:

  • для нігтів,
  • для кутикули,
  • універсальні.

Манікюрні кусачки для кутикули служать для делікатного зрізання шкірки, вони витонченіше ножиць для нігтів і забезпечені витонченими і дуже гострими лезами на плавному ходу. Універсальні ножиці багатофункціональні і називаються так тому, що підходять і для нігтів, і для обробки кутикули. У таких інструментів або стандартна форма - плавна загнута, яка специфічна - з різким переходом леза з широкого в вузьке з гострим кінчиком. Вузькою частиною можна обробляти шкірку, а широкою - нігті.

Ножиці для нігтів: види

Переходимо до головної теми нашої сьогоднішньої статті - ножиць для нігтів. Вони бувають двох видів: з прямими і загнутими кінцями. Прямі призначені для жорстких нігтьових пластин, а загнуті - для тендітних.

Зазвичай такі ножиці підходять для нігтьових пластин на руках, і на ногах. Але якщо інструмент використовується і в педикюрі, то є, як правило, більш міцним і важким, з ручками довше.

Як окремий різновид можна виділити дитячі ножиці: їх можна дізнатися за спеціальними закругленими кінчиків, які виключають можливість порізів і травм.

Як вибрати манікюрні ножиці?

А зараз докладно розповімо про те, на що в першу чергу треба звертати увагу при виборі ножиць для нігтів, незамінних помічників у манікюрі та педикюрі.

Професійні ножиці для нігтів повинні бути виготовлені з цинку, нікелю або високоякісної медичної сталі. Ці метали служать гарантом міцності і довговічності. Оптимальний варіант - нержавіюча кобальтова або легована сталь твердістю від 40 HRC - це фактор, що дозволяє підтримувати стан гостроти, заточку, адже чим твердіше матеріал, тим стійкіше він до сточуванню. Плюс такі вироби стійкі до корозії і можуть бути схильні до всіх типів стерилізації та дезінфекції.

Щоб уберегтися від інфекцій, покриття ножиць повинні бути антибактеріальними і гіпоалергенними.

Інструмент повинен бути не тільки гострим, але і зручним - добре лягати в руку, не натираючи при цьому пальці.

Щоб переконатися, що захоплення у ножиць зручний, потрібно всунути в одне кільце великий палець, в інше - середній або безіменний, а після - зробити кілька ріжучих рухів з максимальною амплітудою. Якщо кільця не перетискають пальці і не тиснуть на долоню, то такий виріб можна брати.

Ступінь - це відстань між зовнішнім краєм одного леза і ріжучої стороною іншого. Найкраще, щоб ступені взагалі не було, або вона була мінімальною.

Зазор між кромками. Він повинен бути мінімальним і однаковим по всій довжині і зникати тільки у самих кінчиків.

Плавність ходу. Робите зусилля при зведенні лез? Його бути не повинно! Чим менше тиск, тим плавніше хід, ніж плавніше хід - тим краще. Кінці при цьому повинні сходитися.

Оптимальна довжина робочої поверхні інструменту повинна складати приблизно третину від усієї протяжності ножиць. Висота лез нігтьових ножиць коливається, як правило, від 10 до 25 мм.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/nstrume...

Плюси кулькового стерилізатора

07/04/2021
від Администратор Главный

Стерилізатори для манікюрних інструментів має безліч безумовних переваг, серед яких можна виділити:

  • надійне вплив на поверхню інструменту;
  • швидкість обробки: 10-20 секунд;
  • неймовірна ефективність: знищення всіх можливих бактерій, в тому числі грам позитивних та грам, грибків, вірусів (герпесу, ВІЛ, гепатиту);
  • дбайлива і делікатна очищення інструменту - він залишається в цілості й схоронності;
  • невелике енергоспоживання, економія електроенергії;
  • можливість дуже довгої роботи без перерви - це важливо при великому потоці клієнтів;
  • компактність приладу і, як наслідок, його мобільність;
  • сучасний дизайн;
  • прийнятні ціни. 

Мінуси кулькового стерилізатора:

Однак в апарата є і деякі недоліки, які є істотними для певних майстрів:

  • не дуже велика місткість - це зворотна сторона компактності;
  • в приладі не можна обробляти пластикові інструменти, тільки металеві;
  • апарат обробляє рівно ту поверхню, яку ви ставите в нього. Ручки інструментів, наприклад, залишаються неохопленими.

Проте плюсів у гласперленовому стерилізаторі все одно набагато більше, саме тому його можна помітити в більшості нейл-студій.

Технологія використання кулькового стерилізатора

А ще одним з плюсів кулькового стерилізатора є простота використання.

Поставте апарат на рівну поверхню. У комплекті до нього йдуть кульки. Розпакуйте їх і засипте в бак приблизно на дві третини. Підключіть прилад до мережі і натисніть на кнопку включення.

Почекайте після включення певний час (воно прописано в інструкції) і покладіть інструменти в чашу з кульками ріжучими сторонами вниз. Закрийте кришку. Після закінчення зазначеного в інструкції часу інструменти будуть повністю знезаражені. Увага: стерилізація однієї партії не повинна перевищувати 40 секунд!

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Які бувають види тіпс

07/04/2021
від Администратор Главный

Розглянемо, які бувають види тіпс і для чого вони використовуються. В першу чергу тіпси для нарощування нігтів можна розділити на 2 основні категорії - тіпси для рук, і тіпси для ніг. Як ви розумієте, перша категорія використовується найбільш часто.

Тіпси для рук

  • Стандартні тіпси. Звичайні тіпси для нарощування є матово-білі пластикові шаблони. На них не тільки виробляють нарощування нігтів, на типсах також зручно представляти клієнтам готові дизайни нарощених нігтів, і відповідно, практикуватися і випробувати нові гелі. Сюди ж можна віднести і типси без контактної зони з ABS-пластика, які зручно використовувати для французького манікюру.
  • Тіпси нестандартної форми. За допомогою спеціальних типс можна спростити моделювання окремих «екзотичних» форм нігтів. Наприклад, у продажу є форми з уже готовими шаблонами нігтів-стилет і нігтів форми Edge. Вони зазвичай так і називаються по формі моделювання. Є навіть тіпси з кришталевим ефектом.
  • Кольорові тіпси. Такі тіпси вже мають певний колір. Це не самий практичний варіант в нарощуванні і використовуються вони частіше в інших цілях. Можна знайти як щільні кольори, так і перламутрові.
  • Тіпси-френч. Вони використовуються в експрес-моделюванні короткого френча. Їх особливість в тому, що такі тіпси практично не вимагають запила, щільно кріпляться до негтевой пластини і можуть бути різного кольору.

Тіпси для ніг

Тіпси для ніг - це коротші і широкі пластинки. Можуть бути як матовими, так і прозорими. Їх використання не настільки поширене через своєрідності процедури нарощування нігтів на ногах.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...

Основні правила догляду за кутикулою

07/04/2021
від Администратор Главный

Акуратність і презентабельний зовнішній вигляд кутикули багато в чому залежить від правильного догляду за нею. Основне, за чим потрібно стежити, це вчасно обрізати її так, щоб не виникало задирок. Тому тут ми і розглянемо два цих головних моменти: правильне видалення кутикули і догляд за нею.

Як правильно видаляти кутикулу

Кутикулу обрізають більше для естетичного вигляду нігтів, так як в цілому вона не заважає і нічим не загрожує. Особливий випадок - виникнення задирок. Їх потрібно акуратно зрізати (ні в якому разі не відкушувати і не зривати), щоб запобігти виникненню інфекції. Для акуратного видалення кутикули слід дотримуватися наступного алгоритму дій:

  • Шкіра навколо нігтів розпарюється в теплій ванні. Можна туди додати якусь ефірну олію. В якості альтернативного способу розм'якшення кутикули можна використовувати спеціальні косметичні засоби, які наносяться безпосередньо на зону кутикули.
  • Далі необхідно витерти ніготь від води або засобу (в сторону до кутикули, щоб додатково відсунути її від нігтя) і акуратно видалити размягченную шкірку за допомогою манікюрних кусачок або палички, якщо ви віддаєте перевагу необрізний манікюр. При цьому руху щипців не повинні бути рвуться, щоб після обрізання не було ще більше задирок.
  • Завершальним етапом в область кутикули наноситься спеціальне масло, яке втирається масажними рухами.

Догляд за кутикулою в домашніх умовах

Якщо не доглядати за кутикулою, то в процесі росту вона може пересушувати, травмуватися і рватися, утворюючи тим самим задирки. Іноді вони можуть утворюватися через частого контакту з водою і взаємодії шкіри з миючими засобами, нестачі вітамінів і інших причин. Для догляду за кутикулою розроблені спеціальні засоби, які допоможуть мінімізувати проблеми з задирок, доглядають за кутикулою і живлять нігтьову пластину біля кореня.

Олія для кутикули. Її корисно втирати після кожної процедури видалення кутикули. Олія для зміцнення нігтів зволожує шкіру і живить корінь нігтя.

Живильні креми для кутикули. Їх склад заснований на зволожуючих компонентах, які також не дають шкірці засохнути. Крем рекомендується використовувати на ніч, втираючи невелику крапельку в області луночки.

Маски. До їх складу можуть входити такі ж компоненти, які використовуються в засобах для спа-догляду: каолін, алантоїн і інші. Маска наноситься на нігті, після чого необхідно надіти бавовняні рукавички на півгодини. За цей час вона вбереться, тому не вимагає змивання.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...

УНІВЕРСАЛЬНА ПЛОЙКА ВИПРЯМЛЯЧ

07/04/2021
від Администратор Главный

Cтайлер Geemy GM-402 відмінно підійде для домашнього та професійного застосування. Пристрій призначений для випрямлення волосся різної довжини, а також створення локонів з ефектом гофре. Пластини з керамічним покриттям плавно ковзають і забезпечують рівномірну обробку пасом, запобігаючи їх пересушування. Завдяки термоізольованого корпусу зі спеціальним наконечником виключений ризик отримання опіку в процесі використання.

Ступінь нагріву робочої поверхні варіюється від 120 до 200 ° С. Електронна система управління дозволяє регулювати температуру на п'яти рівнях. Шарнірне кріплення мережевого шнура, довжина якого становить 1,9 м, запобігає скручуванню і появу заломів.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Як вибрати форми для нарощування .

02/04/2021
від Администратор Главный

Форми для нарощування нігтів найбільш популярні і прості у використанні. Щоб закріпити підкладку на ніготь досить від'єднати овальну ділянку на початку форми і склеїти нижні кінці. У отвір необхідно помістити вільний край нігтя так, щоб кінчик пластини щільно прилягав до окружності. Після міцного закріплення необхідно нанести матеріал (гель, акрил) на поверхню, контролюючи розподіл по лініях. Після застигання матеріалу для нарощування, форми необхідно зняти, починаючи відділення від кінчика. Важливо проконтролювати якість полімеризації, щоб не порушити створену форму і архітектуру.

Для нижнього нарощування, форми для нарощування нігтів використовуються, в основному, тільки професіоналами. Для нарощування за допомогою такої плівки необхідно нанести матеріал на внутрішню сторону, рівномірно розподілити і щільно притиснути до натуральної пластини. Надлишки матеріалу потрібно видалити за допомогою спеціального інструменту (апельсинова паличка, пушер, ложка).

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Про нітрилові рукавички.

02/04/2021
від Администратор Главный

Одноразові рукавички нітрилові були розроблені після того, як з'ясувалося, що латекс у деяких людей викликає алергію. В силу того, що нітрил не містить білків, рукавички, виготовлені з цього матеріалу, є абсолютно гіпоалергенними і в цілому відрізняються підвищеною екологічністю і безпекою. Вони відрізняються винятковою стійкістю до пошкоджень - всіляких проколів, порізів і розривів та здатні захистити від набагато більшої кількості речовин, ніж рукавички з латексу.

  • Товщина нітрилових рукавичок дуже невелика, внаслідок чого у надівшого їх на руку не зменшується тактильна чутливість. Такі рукавички знаходять надзвичайно широке застосування для манікюру, там, де є необхідність роботи з агресивними матеріалами.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/odnoraz...

Які рукавички купити латексні чи нітрилові?

02/04/2021
від Администратор Главный

Якщо купити нітрилові рукавички, то це бездоганно захистить від агресивних матеріалів та речовин Ваші руки. До того ж, вони легко відмиваються від будь-яких забруднень.

Пропоновані покупцеві нітрилові рукавички відрізняються самими різними кольорами - у нас в продажу є фіолетові, рожеві, блакитні, чорні. Як і у випадку з іншими видами рукавичок, вони бувають стерильні і нестерильні. До того ж, рукавиці діляться між собою на оброблені кукурудзяним крохмалем, і без крохмалю - другі важче одягати і знімати, зате їх можна використовувати при обробці ран.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/odnoraz...

Рукавички для манікюру. Огляд .

02/04/2021
від Администратор Главный

Не витрачайте зайві гроші на манікюр, як і будь-яка інша косметологічна процедура, вимагає дотримання основ гігієни. Купити набір рукавичок для манікюру і педикюру для майстра - відмінне рішення, що дозволяє забезпечити як комфортну роботу фахівця салону, так і безпеку клієнтів. Сервіс по догляду за руками безпосередньо пов'язаний з використанням ріжучих і колючих приладів. І в цьому випадку дуже важливо, щоб захищаючі шкіру рукавички були виготовлені з щільного матеріалу.

  • нітрилові рукавички - мають високу чутливість і щільно облягають шкіру,
  • розтягуючись під впливом температури тіла;
  • латексні непудровані і легко пудровані - мають високу міцність і стійкістю до дрібних розрізів та розтягування;
  • вінілові рукавички - економ варіант, хороша альтернатива латексу.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/odnoraz...

Що таке стемпінг і для чого він потрібен?

02/04/2021
від Администратор Главный

«Stamping» (з англійської) - «штампування». Для втілення ідеального манікюру знадобляться матеріали для стемпінгу такі як штамп , пластини. За допомогою спеціального штампа картинка буде чітко і точно переноситися з металевого диска на ніготь. Цей спосіб не потребує великих зусиль, творчих навичок або багато часу.

  • Скребок. Краще купувати варіанти з металевою вставкою. Саме вони знімають з пластини оптимальну кількість лаку.
  • Штамп. Щоб малюнок був чітким, варто скористатися силіконовим виробом з рівною поверхнею.
  • Пластини. Використовуйте моделі з лазерним гравіюванням. Такі шаблони мають рівні краї, що гарантує точність малюнка.
  • Різноманітні лаки, підходящі для дизайну.

Потрібні спеціальні покриття, що не розтікаються і мають густу консистенцію. Знімати картинку можна ватним диском, змоченим в рідині для видалення лаку.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/stempng...