Професійні ножиці для кутикули бренду Сталекс.

30/03/2021
від Администратор Главный

Практично кожна дівчина здійснює професійний догляд за нігтьовими пластинами. Купити ножиці для кутикули Сталекс професійної серії Staleks Pro Smart 41 TYPE 1 можна у нашому інтернет магазині. Цей інструмент дозволяє виконувати ідеальний зріз кутикули, не пошкоджуючи навіть найменшим чином навколишні тканини. Це гарантує виняткову безпеку роботи інструментом, при цьому підвищуючи швидкість виконання маніпуляцій естетичного манікюру.

Представлені ножиці для кутикули від компанії Сталекс виконані зі спеціального сплаву хірургічної сталі, що, в свою чергу, гарантує довгостроковість служби інструменту. Робочі кромки вузькі і одночасно мають високу міцність, забезпечуючи неймовірну зручність роботи нейл-майстра. Ножиці Smart 41 можна і потрібно стерилізувати, і ретельно обробляти дезінфікуючими розчинами. Інструмент виконаний з антикорозійного сплаву металу, а також володіє додатковим ступенем захисту завдяки поліруванню пастою ГОІ. Однією з відмінних рис інструменту є наявність силіконових кілець, які дозволяють підвищити зручність роботи майстра нігтьового сервісу, багато в чому за рахунок зменшення тиску на пальці. Зазначений параметр має важливе значення під час регулярного використання ножиць, якими необхідно виконувати безліч ювелірних процедур, так як видалення кутикули вимагає уважності і акуратності.

Робоча частина крайок проходить ручну заточку на заводі Сталекс з використанням алмазних дисків і мікроскопа. Представлена технологія виробництва дає можливість ножиць для кутикули Smart 41 зберігати гостроту леза протягом тривалого періоду часу. Разом з цим, інструмент можна заточувати практично необмежено часто без втрати властивостей різу.

Ножиці Smart 41 - це інноваційне рішення ринку нігтьового сервісу, яке виразно залишить виключно позитивні враження від роботи у кожного нейл-майстри, дозволяючи з філігранною точністю здійснювати видалення кутикули.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/staleks-pro...

Ножиці для педикюру.

30/03/2021
від Администратор Главный

Збираючись купити ножиці, потрібно знати, для чого буде використовуватися інструмент. Ножиці для нігтів на ногах повинні бути не тільки у професійного нейл-майстри, а й у кожної жінки. Нігті на ногах зручно видаляти інструментом з прямим або зігнутим в одну сторону лезом. Є й універсальні моделі, які однаково добре коректують нігтьову пластину і видаляють шкіру, і варіанти з тупими кінчиками для стрижки вусів. Великий вибір ножиць для нігтів в Івано-Франківську в нашому інтернет-магазині. Ми зібрали на нашій вітрині кращий вибір професійних інструментів педикюру.

У продажу - різні моделі SPL, Olton , Staleks , Staleks PRO які мають такі плюси:

  • виготовлені із загартованої нержавіючої сталі;
  • міцність, стійкість до корозії і появи подряпин;
  • заводська (ручна) заточка, що забезпечує гостроту лез протягом 3 - 5 років навіть при активній експлуатації;
  • ергономічні ручки і малу вагу, що попереджає появу втоми рук при тривалій роботі.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/nstrume...

Інструменти для манікюру: вибираємо правильно

30/03/2021
від Администратор Главный

Професійні манікюрні ножиці Сталекс, виготовлені з високоміцної нержавіючої сталі, надійні і зручні в застосуванні. І неважливо, доглядаєте ви за нігтями самостійно або довіряєте турботу про них майстру-професіоналу. Так чи інакше, бездоганний манікюр починається з правильного підбору інструментарію.Це позбавить від зайвих переживань в випадках, коли потрібно терміново привести нігті в порядок або підправити кутикулу, а майстра немає поруч. Бо навіть постійним клієнтам салонів краси потрібно завжди мати під рукою хоча б пилку, ножиці і кусачки.

Керуючись принципом чим нижче ціна, тим краще або всі бренди однаково хороші, практично неможливо купити інструменти високої якості. Прагнення заощадити час і гроші цілком зрозуміло. Але в гонитві за економією не слід забувати про принципи розумної обережності:

- НЕ купувати продукцію маловідомих виробників, про які немає достовірних позитивних відгуків , краще вибрати Професійні манікюрні ножиці Сталекс,або якісний інструмент іншого відомого бренду.

- звертати увагу не тільки на форму і розмір пристосувань для манікюру, але і на характеристики матеріалу, з якого вони виготовлені;

- обов'язково перевіряти якість заточки.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/nstrume...

Професійні та якісні інструменти для педикюру.

30/03/2021
від Администратор Главный

Хороша і зручна альтернатива купити кусачки для педикюру які прекрасно підходять для роботи на пальцях ніг. Вони відрізняються від кусачок для кутикули більшою потужністю, навіть візуально і кутом розташування лез - він прямий, коли в кутикульних кусачках кут торкання лез завжди гострий. Це обумовлено анатомією нігтьової пластини.

Кусачки для нігтів на ногах відрізняються посиленою конструкцією і збільшеним (подовженим) лезом - від 1 до 2 см. З їх допомогою майстри справляються навіть з вросшими нігтями.

Кусачки для кутикули. Найпопулярніший і затребуваний інструмент педикюру. Саме цей інструмент необхідний для виконання класичного обрізного педикюру, а також деяких видів комбінованого. Користуватися ними досить легко, але необхідно бути обережними, щоб не відкусити більше, ніж потрібно, і акуратними, щоб не рвати кутикулу.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Кусачки для педикюру, на що звертати увагу.

30/03/2021
від Администратор Главный

Ключовою характеристикою кусачок є якість заточування їх ріжучої кромки. Якщо Ви вирішили купити щипці, кусачки для манікюру, рекомендується перевіряти якість ріжучої кромки наступний чином: леза при їх зведенні повинні мати просвіт по всій площині за винятком кінчіків, цей просвіт повинен повністю зникати при легкому натисканні на ручки кусачок.

Такі показники, як довжина леза, ручок і висота кусачок, є індівідуальними, і кожен підбирає такі, з якими йому працювати зручніше. Для педикюру крім щипців застосовують роздільник для пальців ніг. Роздільники з м'якого матеріалу утримують пальці на відстані один від одного, що дозволяє уникнути розмивання покриття і нанести його максимально акуратно.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/nstrume...

Як зібрати ідеальний набір майстра для манікюру.

30/03/2021
від Администратор Главный

Професійний набір для манікюру не може коштувати копійки: виробництво манікюрного приладдя - процес недешевий і трудомісткий. Тому виробник, який дбає про комфорт своїх покупців, ніколи не буде використовувати для подальшої переробки готові вироби. Так само як і заготовки невідомих марок.

Пилки. Бувають крупно-і дрібнозернисті, пластикові, скляні, на дерев'яній, паперовій та пінній основі, а також металеві. Для м'яких і ламких нігтів краще взяти дрібнозернисту пилку, вони найменш агресивно впливають на нігтьову пластину. Потужна металева пилка хороша для обробки щільних і міцних нігтів пальців ніг. Скляні пилки особливо признані майстрами, так як поєднують в собі довговічність і щадять нігті.

Змахнути пил після запила допоможуть спеціальні щітки для видалення пилу.

Лопатки і пушери. Допоміжні інструменти для видалення кутикули.

Лопаткою відсувають прирослу до нігтя кутикулу, а пушером зручно вискрібати птеригій (нижній шар кутикули, що прилягає до нігтьової пластини) і видаляти забруднення з-під нігтя.

Також у професійний набір для манікюру входять шабери. Це універсальний інструмент з лопаткою на одному кінці і сокиркою на іншому.

Кніпсери використовують для нігтів, вони являють собою своєрідне поєднання кусачок і ножиць, тому особливо зручні для укорочення товстих твердих нігтів.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/

Що таке слайдер, і як використовувати його для дизайну нігтів?

29/03/2021
від Администратор Главный

Кожній жінці хочеться мати красиві доглянуті нігті, але не кожна вміє малювати, тому доводиться задовольнятися простим одноколірним покриттям, а це часто нудно. В такому випадку, Вас виручить слайдер для нігтів на водній основі.

Це порівняно недавнє нововведення, яке замінило звичайні наклейки. Наклейки, або слайдери, набагато тонше простих наклейок, тримаються набагато краще за рахунок того, що вони щільніше лягають на ніготь.

Це тонка плівка з малюнком, яка дозволяє прикрасити нігті унікальними картинками. Тут може бути все, що завгодно - і тварини, і різні мультяшні герої, і квіти, і навіть портрети. Це дуже детальні малюнки, які додадуть вишуканості і витонченості нейл-арту.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dizayn/...

Техніка стемпінг спосіб нанесення на манікюр.

29/03/2021
від Администратор Главный

Величезну популярність придбала система стемпінга. Корейська розробка стемпинг для нігтів, це металеві диски з вирізаними малюнками, які переносяться на нігті за допомогою спеціального штампа. Лак повинен бути густий, найкраще підходять лаки з акрилової основою.

Ви заповнюєте лаком малюнок, який Вам сподобався знімаєте спеціальним скребком зайву фарбу, друкуєте малюнок на штамп, а потім проходите штампом по нігтя, і симпатичний дизайн готовий! Звичайно, потрібно пристосуватися робити це швидко і правильно, тому що спочатку Вас можуть переслідувати помилки.

Стемпінг для нігтів - відмінний спосіб урізноманітнити Ваш манікюр без особливих зусиль.

Чого потрібно уникати в роботі:

  • повільності - оскільки малюнок неглибокий, лак сохне швидко, потрібно встигнути нанести його на ніготь в лічені секунди;
  • скупості в лаку - наносите лак на малюнок жирно, щоб заповнити навіть найдрібніші деталі, але і не переборщіть;
  • неакуратність - завжди протирайте рідиною для зняття лаку штампик і скребок, а також сам металевий диск, щоб кожен малюнок на нігті виходив повноцінним, може бути максимум три малюнки без протирання;
  • неякісних дисків та інших матеріалів - бувають диски, які зроблені погано, за них чіпляються ватні спонжики під час протирання, скребок повинен бути металевим і рівним, а штамп не повинен скочуватися від рідини для зняття лаку.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/stempng...

Дизайн нігтів за допомогою блискіток.

29/03/2021
від Администратор Главный

У дизайні нігтів дуже красиво робити різні кольорові переходи, створюючи вертикальний, горизонтальний градієнт або навіть градієнт по діагоналі. Важливо підібрати такі блискітки для нігтів, щоб вони створювали гармонійний перехід. Роблячи на такій розтяжці невеликий малюнок, виходить простий і досить оригінальний дизайн. Ось один приклад такого дизайну з покроковим виконанням.

Перед виконанням дизайну необхідно провести деякі підготовчі роботи. Для цього змішуємо краплю гелю з невеликою кількістю блискіток (тут використані блискітки пісок-PNB). Робимо три такі крапельки. Розтяжка робиться від темного до світлого. Тому на змодельований ніготь наноситься на кінчик самий темний колір і витягується пензлем «нанівець», тобто щоб була покрита третя частина. Відправляємо в лампу на 1-2 хвилини.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dizayn/...

Захищаємо ручки і красу нігтів від холоду.

29/03/2021
від Администратор Главный

Як же захистити красу рук і нігтів в холодну пору року. Запорука успіху - щоденний, регулярний догляд за вашими ручками, який включає мінімум зволожуючий, захисний крем для рук. Авітаміноз, перші заморозки, холодний вітер і осінні дощі не проходять для наших рук безслідно. Шкіра стає сухою, а нігті - ламкими: у багатьох вони починають розшаровуватися.

Зволожуючий крем - застосовується після миття рук і на ніч. Не використовуйте зволожуючий крем перед виходом на вулицю!

Захисний крем - наносите його за півгодини до виходу на вулицю, він створює захисний бар'єр і не дає рукам обвітритися.

Крім того, періодично корисно проводити процедури вдома. Це може бути:

Парафінотерапія, сольові або масляні ванночки - покращує кровообіг, покращує еластичність шкіри, сприяє відновленню нігтів. Для домашнього використання підійде холодний крем-парафін.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87