Які щипці вибрати для кутикули, поради майстрів.

28/03/2021
від Администратор Главный

Обробка кутикули вимагає від майстра гранично високої концентрації і філігранної точності в роботі, що багато в чому залежить не тільки від навичок, але також якості робочого інструменту. Щипці для кутикули професійної серії Staleks Pro Smart мають розмір ріжучої поверхні - 3 мм, дозволяючи виконувати процедури з ювелірною точністю.

Твердий сплав медичної сталі марки 40Х13 забезпечить довгострокову службу, завдяки стійкості до механічних навантажень, а також наявності 13% хрому призначеного для захисту від корозійного впливу. Таким чином кусачки Сталекс гарантують довгостроковість своєї служби, не дивлячись на будь-які методи стерилізації або дезінфекції. Заточка ріжучої частини виконана вручну, забезпечуючи легкість, точність і простоту роботи нейл-майстра. Використання надійної і водночас ефективної технології, дозволило максимально зняти навантаження з руки.

Зовнішній вигляд інструменту заслуговує справжнього захоплення, завдяки ретельній шліфовці, яка дозволяє зберегти первинний зовнішній вигляд на довгі роки. Кусачки для кутикули серії Staleks Pro Smart стануть незамінним помічником на тривалий час роботи, забезпечуючи виняткові функціональні можливості. Важливо відзначити, що лезо щипців можна заточувати безліч разів, підбираючи під себе оптимальний коефіцієнт гостроти.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/nstrume...

Стрази для дизайну нігтів

27/03/2021
від Администратор Главный

Найбільш поширеним і улюбленим декором нігтів для дівчат є стрази та перлини, (перлинні стрази) дуже ніжно виглядають на нігтях. Стрази не виходять з моди нейл-індустрії і зараз користуються великою популярністю в Івано-Франківську.

Розмір страз варіюється від 1,2 до 8 мм в діаметрі (кодування SS3 - SS40 відповідно), але найчастіше використовуються стрази від 1,6 до 3 мм. За формою вони можуть бути не тільки круглими, але і квадратними, у вигляді краплі і інших форм. На відміну від скляних страз, вони не мають граней, і радують свою володарку не відблиском, а перламутром. Класичні білі перлинки часто використовуються у весільному манікюрі. У нашому інтернет-магазині ви можете придбати перлинні стрази різноманітних відтінків.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dizayn/...

Гель-фарби для дизайну нігтів

27/03/2021
від Администратор Главный

Найбільш відомими брендами серед гель-фарби, які вже зарекомендували себе на практиці, є KODI, PNB, Starlet Professional. У професійне приладдя майстра з манікюру обов'язково входять гель-фарби для розпису і набір кистей різного розміру, а також палітра, де ці кольори можна розводити і змішувати. Для малювання на нігтях найоптимальнішими є гель-фарби. Вони легко наносяться, швидко сохнуть і дають яскраві і інтенсивні кольори. За допомогою фарб можна виконати як художню промальовування мережив, так і китайський розпис, і навіть градієнт.

Набори гель-фарб відомих брендів-виробників можна купити у нашому інтернет-магазині.

Фарба практично не має ніякого запаху, тому працювати з нею абсолютно нешкідливо.

Вони використовуються не тільки для нігтів, але і професійними художниками. Повна палітра фарб складається з 54 кольорів. У їх складі поєднуються якісні пігменти, що дозволяють отримувати соковиті і насичені кольори.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/gel-akr...

Аксесуари для дизайну нігтів

27/03/2021
від Администратор Главный

Оригінальний дизайн манікюру можна зробити, використовуючи декор для нігтів такий як блискітки, фольга, бульонки. І це сильно виручає, якщо малювати не дуже виходить.

Бульонки. За допомогою цього аксесуара створюється той самий ікорний або caviar манікюр, коли поверхню нігтиків здається посипаною дрібним бісером ікринок. Також не самий довговічний декор, але добре тримається під топом, висушеним в УФ-лампі.

В даний час існує величезна безліч аксесуарів і пристосувань для виконання дизайну, що і перерахувати їх все буде складно, не кажучи вже про використання. За допомогою них можна виконати оригінальний дизайн, від хутряного покриття нігтів до 3d (опуклого) дизайну. Крім того, багато аксесуари можна комбінувати між собою, а також використовувати разом з малюнками акриловими фарбами. Розглянемо кілька прикладів.

Блискітки для манікюру. Це один з найпоширеніших і давно відомих способів декору нігтів. Блискітки можуть як входити до складу лаку, так і випускатися в сухому вигляді. Їх можна поєднувати з лаками, з гель-лаками і використовувати в дизайні при нарощуванні нігтів. Можна зробити градієнтний манікюр, створюючи переливаються переходи між квітами - вашій фантазії буде де попрацювати! Стрази. Також давно відомий аксесуар, за допомогою якого нігтям надається особлива розкіш і шик завдяки їх блиску. Єдиний мінус - недовговічність: на жаль, стрази швидко відклеюються. Але це не відноситься до їх використання на гелі або гель-лаку.

Фольга. Вона буває перекладна і відривна. За допомогою фольги можна домогтися дзеркального блиску манікюру. Популярним є використання фольги в техніці «лиття» в дизайні нарощення.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dizayn/

Гель-лаки: як з основних кольорів зробити цілу палітру

27/03/2021
від Администратор Главный

Пару слів про поєднання кольорів в дизайні нігтів. Користуватися способом поєднання кольорів
можна не тільки використовуючи професійні гель-лаки, але і при малюванні
акриловими фарбами на нігтях, кольоровими гелями,
гель-фарбами - застосовувати всі матеріали, які не змінюють консистенцію при поєднанні.

В манікюрі також важливо пам'ятати, що на колір впливає і структура поверхні: матова і глянсова виглядають абсолютно по-різному. Те ж стосується і квітів з вмістом додаткових частинок: мікрошимера або блискіток.

Придумавши цікавий дизайн, часом складно уявити колірні поєднання.

Для цього скористаємося так званим колірним кругом. За допомогою нього зручно не тільки сформувати свою карту квітів, але і підбирати гармонійні поєднання.

Наступне поняття - приглушеність кольору. Її отримують за допомогою додавання до вибраному кольору різні ступені сірого.

Розширюючи колірний круг, таким чином можна отримати ось таку величезну палітру.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/gel-lak...

Рукавички для роботи з манікюром

27/03/2021
від Администратор Главный

Робота нейл-майстра, перукаря передбачає контакт з шкірою людини і з хімічними препаратами. Щоб забезпечити належні санітарно-гігієнічні умови при обслуговуванні клієнтів, рекомендуємо купити одноразові рукавиці для манікюру в нашому онлайн-магазині.

Залежно від виду робіт можна замовити такі аксесуари:

  • латексні - міцні, стійкі до препаратів на водній основі, з обробленою тальком внутрішньою поверхнею;
  • вінілові - щільні, витримують контакт з маслами і спиртовими рідинами;
  • нітрилові - не викликають алергії, мають поліпшені характеристики, добре захищають від агресивних засобів і патогенної флори, не прилипають до волосся;
  • гумові - використовуються для прибирання робочого місця і приміщення.

Від чого залежить ціна на упаковку одноразових рукавичок?

Подивитися розмір і опис, дізнатися, скільки коштують вироби, можна в каталозі. Вартість аксесуара залежить від матеріалу. Найбільш затребувані і надійні моделі - з нітрилу, коштують дорожче інших.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/odnoraz...

Як тримати нігті та кутикулу в ідеальному вигляді.

27/03/2021
від Администратор Главный

Щоб мати ідеальний манікюр, потрібно постійно стежити та використовувати спеціальні олійки для нігтів та кутикули. Навіть найкращий майстер манікюру не зможе відразу ж зробити ваші нігті красивими, якщо ви доглядаєте за кутикулою нерегулярно.

Як ви вже напевно знаєте, кутикула створена природою не для того, щоб псувати ваш манікюр. Вона надійно захищає ваші нігті від проникнення різного роду бактерій і інфекцій. Саме від того як ви доглядаєте за цим начебто незначним шматочком шкіри, залежить краса і здоров'я ваших нігтів.

Позбавлятися необхідно не від всієї кутикули, а тільки від відмерлих клітин. Стара кутикула сохне, починає тріскатися, з'являються задирки, з часом нігті ростуть повільніше, змінюється їх форма, з'являються поздовжні смужки, які значно псують зовнішній вигляд. Регулярне видалення і повсякденний догляд за кутикулою вберігає від всіх цих проблем.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...

Доглядаємо за кутикулою правильно.

27/03/2021
від Администратор Главный

Гарний манікюр - це не тільки ідеальне декоративне покриття нігтів, а й доглянута шкіра рук. Тому у кожного нейл-майстра мають бути на столі олійки для кутикули - засіб, який застосовується після моделювання та створення дизайну.

Формула містить комбінацію рослинних екстрактів і вітамінів, які підтримує шкіру в здоровому стані і має комплексний вплив:

  • зволожуючий і поживний;
  • антисептичний та протимікробний;
  • размягчуючий і протизапальний.

Застосування засобу забезпечує розм'якшення і делікатне видалення відмерлих клітин, наповнення структури тканин вітамінами, які зміцнюють нігті і стимулюють їх зростання. Оброблені ранки швидко гояться, проходить запалення, попереджається утворення задирок.

Якісні масла для нігтів і кутикули

  • для кутикули і нігтів - з маслами жожоба, мигдалю, чайного дерева;
  • двофазні склади з вітамінами А і Е, підвищеною концентрацією корисних речовин;
  • масло-олівець в компактному форматі, яке зручно брати з собою в поїздки.

Всі продукти мають зручний флакон, приємний фруктовий або квітковий аромат, легко наносяться.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...

Антисептики та засоби для стерилізації

27/03/2021
від Администратор Главный

Спрей підходить для будь-якого типу шкіри. Антисептик для рук, ніг і нігтів крім відмінних дезінфікуючих властивостей, володіє також протизапальною дією, заспокоює і освіжає роздратовану шкіру. Зверніть увагу, що всі дезінфектори в формі спрею необхідно розпорошувати на відстані 15-20 см.

BIOLONG, 250мл- стерилізатор зі зручним дозатором, призначений для дезінфекції, дегідратації і знежирення нігтів. До складу засобу входять активні речовини, що запобігають появі бактерій і грибків.

Starlet professional Concentrate 1000мл володіє високою миючої здатністю, при цьому абсолютно безпечний для людини. Засіб ефективно знищує бактерії на інструментах, не викликаючи корозії металів і знебарвлення тканин. Випускається об'ємом 1 л витрачається дуже економно.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/deznfek...

Які обезжирювачі безпечні?

27/03/2021
від Администратор Главный

Великою популярністю у професійних нейл-майстрів користуються дегідратори, праймери - які додатково містять обезжирювачі, та знежирюючі засоби.

Їх використання має ряд позитивних сторін:

  • замість двох флаконів на робочому столі буде знаходитися один;
  • вартість універсального засобу менше суми покупки окремих матеріалів;
  • просте застосування, можна використовувати вдома без спеціальної підготовки;
  • нетоксичний склад.

Створення манікюру за допомогою гель лаку виконується в кілька етапів. На завершальній стадії використовують рідину для зняття липкого шару, після чого покриття набуває красивого сяючий глянець. Застосування якісного складу дозволяє з'єднати між собою молекули, який було нанесено в процесі моделювання, і підвищити міцність покриття.

Після обробки матеріал для моделювання добре зчіплюється з нігтьової пластиною, не розшаровується і не покривається тріщинами в процесі носіння. У нашому каталозі Ви знайдете багато професійних брендів, які заслужили найвищі оцінки серед майстрів. Тут є обезжирювачі і склади «два в одному». Вони не містять токсичних речовин і безпечні для натурального нігтя, забезпечують ідеальну основу для стійкого і красивого манікюру.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...