Які бувають види тіпс

07/04/2021
від Администратор Главный

Розглянемо, які бувають види тіпс і для чого вони використовуються. В першу чергу тіпси для нарощування нігтів можна розділити на 2 основні категорії - тіпси для рук, і тіпси для ніг. Як ви розумієте, перша категорія використовується найбільш часто.

Тіпси для рук

  • Стандартні тіпси. Звичайні тіпси для нарощування є матово-білі пластикові шаблони. На них не тільки виробляють нарощування нігтів, на типсах також зручно представляти клієнтам готові дизайни нарощених нігтів, і відповідно, практикуватися і випробувати нові гелі. Сюди ж можна віднести і типси без контактної зони з ABS-пластика, які зручно використовувати для французького манікюру.
  • Тіпси нестандартної форми. За допомогою спеціальних типс можна спростити моделювання окремих «екзотичних» форм нігтів. Наприклад, у продажу є форми з уже готовими шаблонами нігтів-стилет і нігтів форми Edge. Вони зазвичай так і називаються по формі моделювання. Є навіть тіпси з кришталевим ефектом.
  • Кольорові тіпси. Такі тіпси вже мають певний колір. Це не самий практичний варіант в нарощуванні і використовуються вони частіше в інших цілях. Можна знайти як щільні кольори, так і перламутрові.
  • Тіпси-френч. Вони використовуються в експрес-моделюванні короткого френча. Їх особливість в тому, що такі тіпси практично не вимагають запила, щільно кріпляться до негтевой пластини і можуть бути різного кольору.

Тіпси для ніг

Тіпси для ніг - це коротші і широкі пластинки. Можуть бути як матовими, так і прозорими. Їх використання не настільки поширене через своєрідності процедури нарощування нігтів на ногах.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук