Як вибрати фрезер для манікюру?

07/04/2021
від Администратор Главный

Фрезер для нігтів - обов'язковий і необхідний прилад, який повинен бути у кожного, що займається манікюрним справою. Щоб вибрати якісний надійний фрезер для роботи, вам необхідно знати основні його показники, визначитися для якої мети він потрібен - для кваліфікованих майстрів знадобиться потужний професійний фрезер для нігтів, інші - більш простіші підійдуть для використання вдома.

Фрезер відрізняються не тільки різноманітністю зовнішнього вигляду, але і фізичними властивостями, які дозволяють оцінити ефективність апарату - потужністю і швидкістю. Залежно від виконуваних робіт, підбираються фрезери певного типу:

- манікюр, чистка нігтьової арки здійснюється приладом 15 Вт, швидкістю 20000 об / хв .;

- для проведення корекції, нарощування нігтів використовують фрезер потужністю 20 Вт, швидкістю 25000 об / хв .;

- для педикюру необхідний апарат потужністю 40 Вт, швидкістю 30000 об / хв.

Прилади, що мають менші характеристики, застосовуються при меншому обсязі робіт, при сильних навантаженнях мають властивість зупинятися, перегріватися. Фрезер, що мають великі показники роботи, працюють швидше, економлять час на проведення кожної процедури.

З огляду на вид професійної діяльності, зручність, матеріальний аспект, власні переваги, при виборі машинки слід звертати увагу на інші важливі нюанси використання фрезера:

• Вага, габарити. Залежно від умов експлуатації потрібно підбирати апарат. При великому потоці клієнтів в салонах необхідний фрезер, захищений від перегріву. Працюючи вдома, можна придбати легкий, компактний побутовий апарат для манікюру і педикюру.

• Зручність використання. Прилад повинен відповідати розміру столу, мати зручний шнур середньої довжини, що не заважає роботі; повинна бути передбачена можливість швидкої заміни насадок; ножне (педаль) і ручне регулювання швидкості обертання; захист від перевантажень.

• Ручка фрезера повинна мати невеликий діаметр, щоб зручно містилася в долоні. Намагаючись вибрати полегшену по вазі ручку, майстри можуть при цьому придбати прилад на шкоду потужності і міцності, що не кращим чином позначиться на якості робіт. Малопотужна ручка при великих навантаженнях перегрівається, що веде до її поломки. Оптимальний варіант - під час роботи на максимальній швидкості обертання ручка не повинна сильно вібрувати.

• Виробник, вартість. При покупці брендової марки відомого виробника фрезера ціна на нього буде вище, якісні характеристики краще, термін служби довше. Хоча варіанти дешевших за ціною апаратів за якістю можуть бути не гірше.

• Надання гарантій. Виробники, які цінують свою репутацію, завжди продають свій товар з гарантією. Якщо її немає, то краще такий фрезер не купувати і убезпечити себе від ремонту можливих поломок обладнання за свій рахунок.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/tehnka/...

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук