Бренд JRL Professional отримав відзнаку "БРЕНД РОКУ"

28/12/2023
від Администратор Главный

Бренд JRL Professional здобув перемогу у загальнонаціональному рейтингу найкращих товарів та послуг у номінації: Найкращий бренд професійних інструментів в б'юті індустрії для салонів краси та барбершопів, за що відзначений Знаком «Вибір Країни».

Роботу компанії проаналізовано експертами Аналітичного центру «Вибір Країни» за авторською технологією «Споживчих уподобань». Методика включає оцінку показників, на які звертають увагу споживачі під час виборів товарів та послуг.

«Відзнака «Вибір Країни» — це підтвердження успішності та результативності праці, авторитетне визнання якості, гордість та натхнення.

Обирайте найкращі професійні інструменти JRL Professional! Наш магазин знаходиться в м. Івано-Франківськ, вул. Г. Мазепи, 87

Найкращі аромати для жінок

22/12/2023
від Администратор Главный

Eau De Parfum, GIVENCHY L'INTERDIT INTENSE

Глибина композиції відкривається вже з верхніх нот чорної ванілі та натуральної шкіри. Бархатисте звучання туберози та свіжих квітів апельсина чудово пом'якшує зухвалу композицію, відображаючи мінливий жіночий характер. Димні ноти ветивера та пачулів огортають ніжною деревною вуаллю, додаючи шлейфу магнетичний відтінок таємничості.


For Her Musc Noir Eau De Parfum, Narciso Rodriguez

Натхнений оригінальним ароматом For Her, Musc Noir Narciso Rodriguez по-новому інтерпретує свою суть, ґрунтуючись на найтемніших та найінтенсивніших гранях культового аромату. Віддаючи данину поваги двоїстості натури жінок, аромат містить ноти соковитої сливи, потім з’являються ноти квітів геліотропа й чуттєвий шкіряно-замшевий акорд.


Eau De Parfum, Jimmy Choo

Верхні ноти грушевого нектару й солодкого італійського апельсина тут ніхто й не думав врівноважувати чимось суворим і стриманим. Навпаки, вони гіперболізовані завдяки тигровим орхідеям, ірису й пачулям. Жіночність, розкіш і стиль в одному флаконі.


Eau De Parfum, CAROLINA HERRERA 212 VIP

Аромат 212 VIP, вражаючий гірким апельсином та маракуєю в перших нотах. Потім мускус, ром та гарденія розкажуть про те, хто королева вечірки. А росний ладан, боби тонка та ваніль підкреслюють жіночу привабливість і надають впевненості в собі.


Eau De Parfum, GIVENCHY ANGE OU DEMON LE SECRET

Серце парфумів розкривається домінувальною нотою запашного жасмину, що поєднується з чайним листям. Глибоким, теплим звучанням світла деревина дарує відчуття гармонії та огортає шкіру стійким чарувальним шлейфом протягом всього дня.


Eau De Parfum, DOLCE GABBANA DOLCE PEONY

Верхні ноти пряного рожевого перцю підкреслюють легке сяйво фруктових відтінків білого бергамоту та японської груші. Їх вишукану і підбадьорливу свіжість м'яко посилюють пелюстки цикламену. Серце аромату зіткане з пристрасних нот півонії. Вони стають ще більш насиченими завдяки природній чуттєвості болгарської троянди та освіжаючому звучанню фрезії. Більш соковиті базові ноти ніжного нектару жовтої сливи та насиченої деревної амбри утворюють стійкий та яскравий шлейф цього чудового квіткового аромату.

Найкращі аромати для чоловіка

22/12/2023
від Администратор Главный

VERSACE EROS

Спокуса починається зі свіжої м'яти, що об'єднує зелені яблука та лимон. За ними слідують боби тонка в оточенні герані та амброксану. А вишуканий шлейф вражає глибиною акордів мадагаскарської ванілі, ветивера, дубового моху, кедра з Вірджинії та атласького кедра.


LACOSTE EAU DE LACOSTE L.12.12 BLANC PURE

Відкривається свіжим деревно-трав'яним акордом з грейпфрута, розмарину, кардамону і хвої кедра. Чисті ароматичні ноти потім змішуються з мужнім серцем, що складається з туберози, іланг ілангу і смоли олібанум. База аромату — це кедр і ветивер, що підкреслює глибину цього класичного, але дуже сучасного аромату.


TRUSSARDI UOMO

Складне переплетення темпераментного бергамота, спокійного гальбанума і освіжального італійського лимона, відтіняють строгим мускатом. В самому серці композиція звучить чаруючими нотами пудрової фіалки і вишуканої герані, які грамотно доповнили незвичайною мускатною шавлією. 


VERSACE POUR HOMME

Чоловічий фужер починається з цитрусових, ароматичних, свіжих пряних, квіткових, трояндових і зелених акордів. На старті парфумерний твір звучить соковито і яскраво. Гіркувато-зелені ноти лимона сплітаються із привабливими відтінками неролі, терпкуватим акцентами бергамота та ніжністю травневої троянди.

У серці Versace Pour Homme трав'яні обертони п'янкого білосніжного гіацинта зливаються з мускатною шавлією, насиченою геранню і злегка камфорним білим кедром. Шлейф розстеляється полігранним звучанням мускусу, амбри та бобів тонка

Які є види машинок для стрижки волосся?!

29/11/2021
від Администратор Главный

В даному пості ми розкажемо Вам, які є види машинок для стрижки, та як підібрати модель за типом призначення. Дана стаття допоможе Вам не прогадати в своєму виборі, та зекономити гроші у вашому гаманці.

Види машинок типу мотора

Машинки діляться на два основних типи моторів - роторний і вібраційний. Роторні машинки - основний рушійний елемент двигуна, що називається «ротором», здійснює обертальні рухи і передає імпульс на ніж. Роторні мотори працюють тихіше, мають більшу потужність і довговічність у порівнянні з вібраційними, але при цьому і коштують дорожче. Вібраційні - такий мотор, на відміну від роторного, робить більше шуму та має меншу потужність. Правда, і коштують вібраційні машинки менше роторних, що робить їх досить привабливим варіантом в очах перукаря-початківця. Спочатку вібраційна машинка для стрижки дійсно є непоганим інструментом, але для інтенсивної роботи з великим потоком клієнтів такий тип машинки не дуже підходить.

Види машинок за типом живлення

Завдяки використанню сучасних технологій, машинки для стрижки сьогодні можуть працювати не тільки від мережі , а й автономно від акумулятора та комбіновано.

Мережеві машинки - готові до роботи завжди, але не скрізь - якщо ви не знайдете поблизу електророзетку, то попрацювати не вдасться. Але зазвичай майстрів це не надто засмучує — у салоні краси, перукарні чи барбершопі не буває нестачі в розетках.

Акумуляторні - ідеальний варіант для мобільних перукарів та креативних барберів: відсутність шнура та автономність дозволяють використовувати таку машинку в будь-яких умовах, будь то виїзд до клієнта або майстер-клас. Все, що потрібно – натиснути кнопку, і машинка працює. Насолода від зручності використання такої машини трохи затьмарюється самим часом її роботи - зазвичай акумулятора вистачає на 60-90 хвилин. А ось на зарядку може знадобитися близько кількох годин! Тому акумуляторна машинка практична як додатковий, але не як основний інструмент.

Комбіновані - така машинка працює від акумулятора, а коли заряд добігає кінця, завжди можна підключити довгий професійний шнур.

Види машинок за призначенням

Поділяються на машинки для стрижки і тримери. Машинкою можна користуватися як основним інструментом - наприклад, при створенні більшості чоловічих стрижок, - так і додатковим - при стрижці гребінцем, коли основна частина роботи вже зроблена ножицями. Універсальні машинки для стрижки відрізняються вищою потужністю двигуна, зносостійкістю, різноманітністю додаткових насадок та запчастин. Такої машинки зазвичай достатньо роботи перукаря-універсала. Коли клієнт просить зробити щось «креативне» або хоче надати форму бороді та вусам, то на допомогу приходить тример — легкий і компактний за рахунок зменшеного корпусу, він дістанеться важкодоступних місць за вухами, філігранно обробить скроневу зону і підправить лінію бороди. Крім того, тример можна використовувати для створення візерунків, не ризикуючи при цьому порізати клієнта, як це іноді трапляється під час використання небезпечної бритви. Для перукаря тример — корисний інструмент, який не тільки полегшить роботу, але і зможе виправити допущені при стрижці помилки.

Надіємось, що стаття стане корисною для Вас. Бажаємо гарних покупок!

https://mira.if.ua/volossya/te...

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Перукарські професійні інструменти Івано-Франківськ

16/11/2021
від Администратор Главный

До електроінструментів перукаря можна віднести фени, плойки для завивки волосся, машинки для стрижки, випрямляч.

Використання якісних професійних інструментів полегшує роботу перукаря та робить її ефективнішою. Варто уважно ставитись до їх вибору, враховуючи деякі правила та особливості.

Так, ножиці повинні бути виготовлені з високоякісної сталі, мати гострий і точний край, щоб робити чіткіший та акуратніший зріз.

Перукарські інструменти мають бути ергономічними – добре лежати в руці, а також бути зручними у використанні. Це підвищить точність та знизить втому під час роботи.

Якість матеріалів, з яких виготовлений професійний перукарський інструмент, має бути високою – що забезпечить йому міцність та довговічність.

В нашому інтернет-магазині ви зможете придбати всі необхідні інструменти для перукарів високої якості за конкурентними цінами. Зазирніть в наш каталог і особисто в цьому переконайтесь.

https://mira.if.ua/volossya/ak...

https://mira.if.ua/volossya/te...

https://mira.if.ua/volossya/pe...

Наш магазин знаходиться у м. Івано-Франківську, вул. Г.Мазепи, 87

Якого діаметру підібрати плойку для волосся?

16/11/2021
від Администратор Главный

5 правил при виборі плойки для волосся!


1 - важливий матеріал робочої поверхні.
Плойки Babyliss Pro виготовлені з титан-турмалінового покриття, а це покриття вважається одне з найкращих у світі! Неймовірна міцність гарантується за рахунок використання в покритті робочих поверхонь титану, чудові захисні властивості для вашого волосся, забезпечуються напівдорогоцінним мінералом – турмаліном.

2 - потужність плойки.

Чим вища потужність - тим швидший нагрів плойки. Тому ми з впевненістю можемо сказати,що дані моделі нагрівають до декількох секунд.

3 - наявність терморегулятора - шикарні локони без шкоди для їхньої структури.

• Для тонкого волосся - до 150 С.
• Для густого/жорсткого - від 150 С до 170 С.
• Для дуже жорсткого - від 170 С до 210 С.

4 - тип плойки відповідає вашим бажанням.

Дані моделі дозволяють створювати локони на волоссі будь-якої довжини.

5 - діаметр плойки дорівнює розміру локонів.

19 мм - локони маленького діаметру.
25 мм - локони середнього діаметру.
32 мм - локони крупного діаметру.

Надіємось, що наш пост був корисний для Вас. Бажаємо вдалих покупок!

https://mira.if.ua/volossya/te...

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Актуальні аксесуари для волосся 2021

06/06/2021
від Администратор Главный

Отже,що актуально цього року???

1. Стрічки або резинки-стрічки для волосся
Для цього достатньо зібрати волосся в низький хвіст та додати стрічку і ваш образ заграє новими барвами

2. Намистини і стрази,або шпильки з намистинами чи стразами
Цього року тренд пропонує доповнити зачіску шпильками з стразами або перлинками. Це буде завжди просто і практично!

3. Банти
Якщо ви хочете додати легку нотку вашому образу,варто звернути увагу на цей тренд. Цей аксесуар може виглядати як у вигляді готових бантів різних розмірів, так і у вигляді шарфа, зав‘язаного в форму банта.

4. Стрічки і шнури
Основна ідея тренду в тому, що можна закріпити косичку або пасмо волосся простим шнурком. Виглядає дивно? Ідеальні образи виглядають деколи нудно, тому цей тренд додає трішки недбалості і в цьому проявляє саме свою родзинку.

5. Крабик для волосся

Звичний аксесуар у вигляді двох гребенів із вигнутими зубчиками, які посередині з'єднані невеликою металевою пружинкою, що дозволяє розвести зубці і в один рух заколоти локони. Зручність, яскравий дизайн, а також простота у створенні зачіски – якості шпильки-краба.

https://mira.if.ua/volossya/ak...

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Професійний гель-лак

07/04/2021
від Администратор Главный

Досить часто майстри вибирають для роботи матеріали, які вважаються «золотою серединою». До них цілком відноситься гель-лак, параметри якого відповідають європейським стандартам, а вартість - набагато нижчою за імпортні продуктів.

Покриття мають цікаву палітру, яка включає лінійки зі зрозумілими назвами:

  • дрес-код - серія пастельних відтінків для доповнення ділового образу;
  • спокуса - насичені тони червоного і бордо;
  • жінка-кішка - з ефектом «котяче око»;
  • ніжні почуття - нейтральні кольори для нюдового дизайну.

Де можна купити професійні гель-лаки в Івано-Франківську? Ми зібрали в каталозі велику колекцію оригінальних гель-лаків, які зручні в нанесенні і довговічні в шкарпетці. Вони мають еластичну консистенцію, тому не затікають на кутикулу і не утворюють патьоків з боків.

За допомогою довгих і широких пензликів покриття зручно наноситься в один шар. Висока концентрація пігментів забезпечує насиченість відтінку, він не вигоряє і не мутніє протягом 4 - 6 тижнів навіть після купання в морі і пляжного засмаги.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/gel-lak...

Як вибрати фрезер для манікюру?

07/04/2021
від Администратор Главный

Фрезер для нігтів - обов'язковий і необхідний прилад, який повинен бути у кожного, що займається манікюрним справою. Щоб вибрати якісний надійний фрезер для роботи, вам необхідно знати основні його показники, визначитися для якої мети він потрібен - для кваліфікованих майстрів знадобиться потужний професійний фрезер для нігтів, інші - більш простіші підійдуть для використання вдома.

Фрезер відрізняються не тільки різноманітністю зовнішнього вигляду, але і фізичними властивостями, які дозволяють оцінити ефективність апарату - потужністю і швидкістю. Залежно від виконуваних робіт, підбираються фрезери певного типу:

- манікюр, чистка нігтьової арки здійснюється приладом 15 Вт, швидкістю 20000 об / хв .;

- для проведення корекції, нарощування нігтів використовують фрезер потужністю 20 Вт, швидкістю 25000 об / хв .;

- для педикюру необхідний апарат потужністю 40 Вт, швидкістю 30000 об / хв.

Прилади, що мають менші характеристики, застосовуються при меншому обсязі робіт, при сильних навантаженнях мають властивість зупинятися, перегріватися. Фрезер, що мають великі показники роботи, працюють швидше, економлять час на проведення кожної процедури.

З огляду на вид професійної діяльності, зручність, матеріальний аспект, власні переваги, при виборі машинки слід звертати увагу на інші важливі нюанси використання фрезера:

• Вага, габарити. Залежно від умов експлуатації потрібно підбирати апарат. При великому потоці клієнтів в салонах необхідний фрезер, захищений від перегріву. Працюючи вдома, можна придбати легкий, компактний побутовий апарат для манікюру і педикюру.

• Зручність використання. Прилад повинен відповідати розміру столу, мати зручний шнур середньої довжини, що не заважає роботі; повинна бути передбачена можливість швидкої заміни насадок; ножне (педаль) і ручне регулювання швидкості обертання; захист від перевантажень.

• Ручка фрезера повинна мати невеликий діаметр, щоб зручно містилася в долоні. Намагаючись вибрати полегшену по вазі ручку, майстри можуть при цьому придбати прилад на шкоду потужності і міцності, що не кращим чином позначиться на якості робіт. Малопотужна ручка при великих навантаженнях перегрівається, що веде до її поломки. Оптимальний варіант - під час роботи на максимальній швидкості обертання ручка не повинна сильно вібрувати.

• Виробник, вартість. При покупці брендової марки відомого виробника фрезера ціна на нього буде вище, якісні характеристики краще, термін служби довше. Хоча варіанти дешевших за ціною апаратів за якістю можуть бути не гірше.

• Надання гарантій. Виробники, які цінують свою репутацію, завжди продають свій товар з гарантією. Якщо її немає, то краще такий фрезер не купувати і убезпечити себе від ремонту можливих поломок обладнання за свій рахунок.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/tehnka/...

Топове покриття для гель-лаку без липкого шару

07/04/2021
від Администратор Главный

Основою красивого, довговічного манікюру є правильно підібране і нанесене базове і топове покриття. У нас можна купити базу і топ для гель-лаку відомих брендів, що випускають матеріали для нейл-арту. Ці засоби обов'язково використовуються при створенні нігтьового дизайну, причому професіонали рекомендують не економити і використовувати високоякісний матеріал.

База і топ - особливості засобів для манікюру

Базова основа для шелаку є першим кроком до створення рівного і стійкого манікюру. Її призначення полягає в:

  • попередньому вирівнюванні нігтьової поверхні;
  • підвищенні адгезії - зчеплення, з покриттям;
  • захист нігтя від пігментованого складу.

Для полімеризації використовуються професійні і UV LED лампи для манікюр. Після покриття гель-лаком і його застигання виконується останній етап - нанесення топ-складу. Професійний закріплювач має такі переваги:

  • створює гладкий верхній шар;
  • не жовтіє і не покривається тріщинами;
  • зберігає глянець до чотирьох тижнів.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/bazi-to...