Як використовувати пластини для стемпінгу?

02/04/2021
від Администратор Главный

Можна зробити гарний манікюр, в цьому допоможуть пластини для стемпінгу. Розкішний вигляд чудово доповнять стрази.

При виборі пластин звертайте увагу на розмір зображень. Мініатюрні малюнки підійдуть для прикраси частини нігтьової пластини або ж для зовсім маленьких нігтів. Великі візерунки будуть особливо добре виглядати на довгих нігтиках.

Підбирайте зображення, орієнтуючись на деталі свого образу. Повсякденний дизайн, навпаки, вимагає лаконічності - строгі, геометричні лінії підходять практично під будь-який одяг.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/stempng...

В чому секрет стемпінгу?

02/04/2021
від Администратор Главный

Успіх нанесення малюнка на нігті, це якісні лаки і фарби для стемпінгу, якими виконується дизайн. Якщо ви пробували заради інтересу нанести на диск для стемпінга звичайний лак, то переконалися: він занадто рідкий і недостатньо пігментованний, щоб з його допомогою вийшов чіткий і яскравий відбиток на нігті. Тому запорукою ваших успіхів в стемпінгу є велика колекція спеціальних фарб та лаків всіляких відтінків.

У нашому магазині представлені фарби та лаки від відомих виробників світу нігтьової індустрії: PNB,Starlet Professional,YRE professional. Ми вибрали саме ці бренди, так як на протязі багатьох років вони радують споживачів високою якістю і безпекою своєї продукції. Всі представлені в асортименті фарби для стемпінга мають хороші відгуки, доступні за ціною і сумісні з більшістю наборів. Ними можна працювати як по лаку-основі, так і по полимеризованому на нігтях акрилу, гелю або гель-лаку.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/stempng...

DIVA PROFESSIONAL ARGAN CRIMPER ПЛОЙКА-ГОФРЕ

02/04/2021
від Администратор Главный

Перевага плойки-гофре для тонкого та без об'єму волосся така: швидко створює прикореневий об'єм; підвищує витривалість укладки волосся (іноді навіть до кількох днів); візуально збільшують об'єм та густоту зачіски, що особливо актуально для тонкого волосся (як варіант, можна зробити гофре на нижніх пасмах, а верхні залишити як є – так ви отримаєте додатковий об'єм, але зачіска залишиться гладкою).

Покриття пластин Diva Argan Crimper просочене маслом макадамії, аргановою олією і кератином для додання волоссю ультра блиску і гладкості. 

- Матеріл покриття: кераміка

- Плаваючі пластини Diva Intelligent Digital Styler для однорідної і швидкої професійної укладання, ширина пластин 45 мм; 

- Цифрове управління температурою з різними настройками від 110-220 градусів; 

- Швидкий нагрів: за 5-10 сек .; 

- Спеціальний режим 110 градусів для штучних волосся; 

- Рівномірний розподіл тепла по всій поверхні для створення красивих, бездоганно сформованих хвиль; 

- Автоматичне вимкнення через 1 годину; 

- Технологія інфрачервоного кондиціонування; 

- Ceramic Ion Technology; 

- Dual voltage 120-240V; 

- Довжина кабелю 2,8 м .; 

- Вага 350 гр (без кабелю).

Наш магазин знаходиться у м. Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...

Чи можна обійтися без зняття липкого шару?

02/04/2021
від Администратор Главный

Зняти липкий шар на манікюрі необхідно здійснювати в самому кінці роботи: засіб для зняття липкого шару використовується після нанесення фінішного покриття і його полімеризації. Якщо цього не зробити, то від манікюру не буде ніякого задоволення, скоріше, одне розчарування і роздратування.

Більшість матеріалів для манікюру, дизайну і нарощування нігтів мають дисперсійний (або липкий) шар. Він необхідний для того, щоб забезпечити міцне зчеплення покриттів, наприклад, бази, гель-лаку і топа. Крім того, якщо після всієї процедури нанесення слід ще й прикрасити поверхні нігтя, то липкий шар допомагає закріпити на ній різні елементи декору для розкішного дизайну.

Уявіть, що поверхня нігтів завжди буде як ніби злегка вологою і липкою - справжній жах! Але іноді дисперсію видаляють перед, скажімо, малюванням пензлем на кольоровій підкладці, адже на липкій поверхні буде дуже непросто здійснити цей процес. Крім того, ретельне видалення дисперсійного шару не дозволить наявним в ньому алергенам проникнути в дихальні шляхи і контактувати зі шкірою.

Прикраса нігтів фольгою.

02/04/2021
від Администратор Главный

Перекладна фольга для нігтів це легкий спосіб додати в дизайн ефектний акцент, при цьому уникнувши химерності і підкресливши неабиякий смак власниці такого манікюру. Манікюр з шматочками фольги не схожий ні на один прийом нейл-дизайну, це абсолютно оригінальний і неповторний варіант. Фольга буває різна, і використовувати її теж можна по-різному. В даному розділі представлений матеріал, який для застосування потрібно розділити на кілька частин, а їх вже розподіляти на нігтики відповідно до обраної композиції. Варіанти застосування:

Фольгу можна вирізати за розміром нігтя, нанести на липкий шар бази і перекрити топом.

Порізати фольгу на невеликі шматочки і розподілити їх на нігтьової пластини на липкий шар кольорового гель-лаку, потім перекрити топом.

Використовувати в техніці акваріумного дизайну, коли частинки фольги додаються в моделюючий матеріал.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dizayn/...

Рідини для видалення гелевого покриття.

02/04/2021
від Администратор Главный

Краса манікюру залежить не тільки від якості косметики, але і від рідини для зняття лаку. В інтернет-магазині «Міра» ви можете замовити спеціальний засіб для зняття гель лаку, який допоможе швидко і безпечно видаляти кольорові або захисні покриття. Агресивні засоби травмують нігтьову пластину, провокуючи ламкість, розшарування і тьмяність.

Асортимент рідин для зняття лаку

Всі рідини для видалення лаків можна класифікувати за складом і змістом корисних речовин:

- на основі ацетону. Цей компонент є потужним розчинником, однак він надає руйнівний вплив на нігтьові пластини. Більш щадними є рідини для зняття лаку, які містять в складі вітаміни і корисні речовини: алое вера, ромашка, троянда, інші;

- на основі інших розчинників. Містять м'якші розчинники, найчастіше застосовуються ізопропіловий спирт і пропіленгліколь. До складу можуть входити поживні речовини що доглядають і ароматичні компоненти.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...

Для чого необхідні лопатки для манікюру та пушери?

02/04/2021
від Администратор Главный

Якщо ви хочете зробити якісний манікюр, радимо недорого купити лопатки і пушери для манікюру і педикюру в нашому інтернет-магазині.

Вона двостороння.

Закруглений пушер дозволяє відсунути кутикулу і більш тонкий птеригий з поверхні нігтика при необрізних процедурах. Це відмінне рішення для швидкого зняття шелаку після розмочування. Дана сторона попереджає виникнення задирок і допомагає корисним компонентам проникати в корінь нігтя. Вона незамінна при підготовці нігтьових пластин до нарощування.

У шабера - форма топірця, ножа або списа. Ви без проблем позбудетеся від утворених задирок і забруднень під нігтиком, зріжете кутикулу. Його можна використовувати при бажанні відкоригувати, змоделювати і протезувати врослий ніготь. Це відмінне рішення при видаленні мозолів і обробці огрубнули ділянок шкіри.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/nstrume...

Як користуватися пушером?

02/04/2021
від Администратор Главный

Якщо ви шукаєте, де купити пушери або шабери в Івано-Франківську, недорого щодо цін в інших інтернет-магазинах, то вас обов'язково порадує наш магазин косметики Міра.

Спосіб використання пушера.

Для початку дезінфікуйте руки і інструменти антисептиком. Потім приступайте до манікюру: приведіть нігті до однієї довжини і форми. Наступний етап - видалення кутикули. В першу чергу потрібно розм'якшити її, щоб уникнути травм. Для цього можна потримати руки у ванночці. Гарненько висушіть кисті і лопаткою пушера звільніть ложе нігтя, м'якими надавлююючими рухами. Якщо після цього на нігтьової пластини все-таки залишилися сліди птеригія, використовуйте гостру частина шабера для позбавлення від них.

Після процедури обов'язково очистіть і продезінфікуйте інструмент!

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Як вибрати корундові фрези

02/04/2021
від Администратор Главный

Корундові фрези для манікюру відрізняються за формою: колесо (диск), куля, полум'я, олива, циліндр, конус (кілька різновидів) і інші види. Циліндр підходить для видалення залишків гель-лаку, кулька - для обробки бічних валиків, видалення кутикули, конус зручний для шліфування.

Корундові фрези відрізняються стійкістю до підвищеної температури і різноманітними характеристиками абразивності. У процесі полірування як нігтів, так і шкіри слід застосовувати корундові інструменти, що мають м'яку і середню жорсткість.

Завдяки делікатній дії корундові фрези використовуються на етапах вторинної обробки натуральних нігтів і шкіри стоп.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Інструменти для педикюру

01/04/2021
від Администратор Главный

Красиві, акуратні нігті на ногах - результат регулярного догляду. Доглядаючі процедури, і нейл-дизайн можна виконувати не тільки в салоні, а й в домашніх умовах, якщо є обладнання та матеріали для педикюру. Для цього знадобляться кисті і пилки для манікюру, бафи та терки.

За допомогою цих пристосувань можна швидко і комфортно виконувати такі процедури:

для педикюру - делікатно видаляти огрубілу шкіру ніг; полірувати поверхню натурального або штучного нігтя; створювати художній розпис.

Після комплексної обробки Ваші ноги будуть позбавлені від мозолів і сухої шкіри, придбають здоровий вигляд і будуть довго радувати красивими візерунками на нігтях.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87