Манікюр з бульонками

07/02/2021
від Администратор Главный

Цей декоративний матеріал дуже зручно викладати змоченою у воді апельсинової паличкою, маленьким пензликом або вологою зубочисткою. Можна садити бульонки для нігтів на невисохлий лак, але найдовше вони тримаються на краплі акрилу або гелю.

Щоб манікюр з бульонками не чіплявся за предмети і не пошкодився в перший же вечір, дочекайтеся висихання лаку або гелю (щоб ненароком не зрушити круглі, легко переміщаються від необережного руху кульки) і покрийте вийшов малюнок двома шарами закріплювача.

Ці маленькі скляні різнокольорові кульки чудово виглядають як центральний елемент нейл-арту. Дизайн з бульонками прекрасно підходить під вечірнє плаття і ідеально доповнює блискучу сумочку або туфлі.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dizayn/...

Алергія на гель для нарощування нігтів

30/01/2021
від Администратор Главный

Хоч і дуже рідко, але все ж трапляється так, що не деякі косметичні засоби, в тому числі і гелі для нарощування нігтів, виникає алергічна реакція. Розглянемо основні її причини, і ознаки, а також як уникнути алергії.

Ознаки алергічної реакції на гель

Алергічна реакція на гель може проявлятися не відразу і перший час нічого турбувати не буде. Ознаки алергії можуть з'явитися через півроку або рік при тривалому використанні матеріалу і постійного контакту з ним.

Симптоми алергії на гель наступні:

  • почервоніння шкіри на бічних валиках,
  • свербіж навколо нігтів,
  • сухість і шорсткість шкіри,
  • а також поява дрібних бульбашок.

Якщо продовжити користуватися гелем після виникнення перших симптомів, то ситуація лише погіршиться.

Причини виникнення алергії

Збудником алергії може стати будь-який гель, не важно від якого виробника, навіть якщо на ньому написано, що він гіпоалергенний (це лише означає, що рівень алергічних реакції на нього нижчий, ніж на інші гелі, проте він все одно є). Найбільш частою причиною появи алергії є постійний і періодичний контакт гелю з шкірою. Якщо при нарощуванні випадково залишити невелику крапельку гелю на шкірі, доторкнувшись до кутикули, або до шкіри на внутрішній стороні під нігтем, і це крапелька затвердіє в лампі - це збільшує ймовірність появи алергії. Те ж саме стосується і робочої поверхні: її потрібно ретельно обробляти перед роботою і після, щоб не залишалося ніяких ознак присутності гелю на столі і інших матеріалах.

Як мінімізувати ймовірність появи алергії

  • Уникати контакту гелю з шкірним покривом при нарощуванні;
  • Утримувати всі інструменти і робочу поверхню в чистоті;
  • Замінювати вчасно лампочки в ультрафіолетовій лампі, навіть якщо перегоріла всього одна;
  • Тримати руки в лампі рівно, щоб гель не стікав на шкіру;
  • Не накладати гелю занадто багато, щоб він не затікав;
  • Полімеризувати гель в лампі стільки часу, скільки вказано в інструкції до конкретно цього гелю для нарощування;
  • Не спилювати сильно верхній шар нігтів при підготовці їх до нарощування, адже саме верхні шари нігтя виконують захисну функцію.

BEAVER Cherry Blossom Shampoo / Conditioner

07/01/2021
від Администратор Главный

Сакура - японський традиційний символ весни, молодості і краси життя. Квітуча квітка сакури здавна вважається символом пробудження природи, оновленості і нового початку. Згідно з японською легендою, споглядання квітучої сакури продовжує життя. Сакура в складі засоби по догляду за волоссям зміцнює і активізує ріст волосся, надає волоссю об'єм і приголомшливий блиск, зволожує і балансує шкіру голови, заспокоює чутливу шкіру, захищає від зовнішнього несприятливого впливу і УФ променів. Сакура є невід'ємною частиною японської культури і є уособленням краси японських жінок.

Долучитися до японської культури по догляду за волоссям, можна завдяки унікальному шампуню BEAVER Cherry Blossom Shampoo із запатентованою формулою захисту кольору "Color Brillianting Tech" без вмісту sls і sles.

Шампунь м'якою і ніжною піною огортає, дбайливо очищає і наповнює енергією кожну волосинку, а чудовий аромат, немов переносить в японські квітучі сади сакури. Екстракт сакури крім аромату додає волоссю об'єм, блиск, еластичність, а також надає відновлюючу і зміцнюючу дію, стимулює ріст волосся. Навіть дуже сухе, тьмяне і пошкоджене волосся буде виглядати здоровим і доглянутим. Шампунь підходить для всіх типів волосся. Ефективно захищає колір волосся від вигорання. Надає волоссю чарівний блиск і приємний аромат.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Для чого потрібний спрей-термозахист?!

06/05/2020
від Администратор Главный

Регулярний вплив високих температур не може не позначитися на стані волосся.

При регулярних укладках, волосся втрачає свою красу, стає сухими, тьмяним, ламким.

Щоб нейтралізувати шкідливий вплив високої температури на волосся під час укладання представляємо вам професійний Спрей-термозахист від MOOD.

Захищає волосся від термовпливу при застосуванні фена чи утюжка. Відновлює структуру та захищає волосся від перегрівання.

Застосування: перед укладанням розпилити спрей на чисте,вологе волосся, висушити феном.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/volossya/do...

Безкислотний чи кислотний праймер?

03/04/2020
від Администратор Главный

Безкислотний праймер - найбезпечніший, так як не містить кислот. Тому він підійде для чутливих і тонких нігтів. У той же час він добре знежирює і не змінює рівень pH. Такий праймер відрізняється від кислотного тим, що його використовують для гель-лаку, однак для акрилового покриття він не підходить. Безкислотний праймер сохне без ультрафіолетової лампи.

Що таке кислотний праймер?

  У складі цього праймера міститься токсична метакрилова кислота. Незважаючи на те, що вона відноситься до токсичних речовин, в цьому засобі вона не представляє небезпеки для здоров'я нігтів. Справа в тому, що в праймер вона включена не в концентрованому, а в розбавленому вигляді, завдяки чому кислотний праймер - безпечний засіб для моделювання нігтів.
Особливості:
 - Кислота м'яко відкриває лусочки нігтьової пластини, тому кислотний праймер потрібен для міцного з'єднання акрилового матеріалу з натуральним нігтем.
 - Засіб ідеально підходить для обробки нігтьової пластини в клієнтів,яких потіють руки.
 - Після висихання засіб залишає на нігтях білий слід, що сигналізує про те, що майстер може продовжити роботу. Бажано використовувати цей праймер в добре провітрюваному приміщенні. Працювати з праймером потрібно обережно. Він розм'якшує нігтьову пластину, тому наносити його потрібно тонким шаром.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...