WAHL LEGEND CORDLESS МАШИНКА ДЛЯ СТРИЖКИ ВОЛОССЯ

28/03/2021
від Администратор Главный

Відмінна професійна модель для стрижки волосся, яка, безперечно, сподобається тим, хто шукає недорогу та функціональну модель з невеликою вагою та великими можливостями. У цій моделі успішно гармонує кожна деталь, машина добре зібрана, має невелику вагу і середні розміри, які дозволяють зручно її утримувати в будь-якій руці.

Модель Wahl 08594-016 оснащена унікальним ножовим незнімним блоком Fade Blade з можливістю регулювання довжини зрізу волосся від 0.7 до 1.7 мм. Регулювання зрізу волосся здійснюється плавно, що дозволить створювати не менш плавні переходи без сходинок. Конструкція ножів виконана за технологією «Crunch» – подовжені зубці створюють додатковий акустичний контроль під час стрижки, щоб майстер міг додатково контролювати чистоту зрізу волосся, а результат був бездоганним. Магазин wahl.in.ua може рекомендувати цю машинку абсолютно для будь-яких робіт, незалежно від того, якщо Ви професійний стиліст, учень або хочете придбати цю модель для особистого використання.

Працює машинка Wahl Legend Cordless від вбудованого Li-Ion акумулятора, який дає машинці 100 хвилин автономної роботи, а повна зарядка триває трохи більше 2 годин. Зазначимо, що такі акумулятори не мають «ефекту пам'яті», а отже їх можна заряджати будь-якої миті, що дуже підходить для щоденної роботи на потоці. Якщо акумулятор розрядився, Ви можете підключити машинку до адаптера і продовжити роботу, заряджаючи батарею.

Машинка Legend Cordless 08594-016 має неймовірну ергономіку. Верхня кришка зроблена під метал, а нижня частина корпусу має два заглиблення під вказівний та середній пальці. Завдяки цьому машинка дуже надійно та дуже зручно сидить у руці – це забезпечить високу точність у роботі. Корпус дещо асиметричний, виготовлений із міцного пластику та має лакове покриття. Машинка виглядає дуже багато і преміально. Важіль включення-вимкнення зроблений у стилі ретро, що надає машинці унікальності.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/gel-akr...

Спосіб використання фольги лиття для нігтів

28/03/2021
від Администратор Главный

За допомогою фольги ви легко і просто можете прикрасити манікюр золотими, срібними та голографічними контурами, а також елементами різних кольорів. Така фольга для лиття, нігтів самоклеюча, друкується на липкому шарі гелю. Майстри манікюру і педикюру цінують цей матеріал за її простоту в використанні, стійкість і ефектний результат. За допомогою лиття можна створити незвичайний дзеркальний френч, різноманітні візерунки та малюнки з металізованими контурами і багато іншого. Особливо часто лиття використовують в поєднанні з рідким камінням. Дизайн з фольгою для лиття рекомендується виконувати на штучних нігтях. Покроковий урок використання лиття:

  • Наносимо на нігті базове покриття. Полімеризуючись в лампі (УФ - 2 хвилини, LED - 30-60 сек).
  • Наносимо тонким шаром гель-лак, полімеризуючись в лампі.
  • Прикладаємо до нігтя фольгу білою стороною притискаємо і ретельно проводимо
  • по ній пальцем, щоб вийшло рівномірно. Різким рухом відриваємо.
  • Покриваємо нігті топом, полімеризуючись в лампі. Знімаємо липкий шар засобом для зняття липкого шару.
  • В результаті виходить манікюр, схожий на манікюр з використанням дзеркальної втіркі.

Не забудьте обробити кутикулу маслом для кутикули.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dizayn/...

Яскравий манікюр - з різними елементами.

28/03/2021
від Администратор Главный

Всі ми бачили яскравий манікюр, прикрашений блискучими паєтками різних форм - круглими (конфетті), ромбовидними, і навіть зірочками, метеликами, листочками і сердечками. Але не кожен знає, що загальна назва цих фігурних паєток – каміфубукі для манікюру.

Манікюр та педикюр з круглими конфетті вийде дуже сміливим, так як каміфубукі - це справжнє свято на нігтях.

Ромби же виглядають дуже елегантно і витончено. В одній упаковці можуть перебувати як елементи одного кольору, так і мікси з елементів різного кольору і розміру. Їх зручно брати дотсом або восковим олівцем. Каміфубукі відмінно виглядають і на кольоровому гель-лаку, і на камуфляжі. З таким манікюром ви точно не залишитеся непоміченою, а чарівне мерехтіння ваших нагідок абсолютно точно підніме вам настрій!

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Як приклеїти стрази на гель-лак

28/03/2021
від Администратор Главный

Дизайн нігтів зі стразами - це яскравий, ефектний, модний і зачаровуючий варіант манікюру, який подобається багатьом дівчатам! Тільки от зробити такий, можна лише використовуючи клей для нігтів, страз і не потрібно постійно хвилюватися, а не зачепила я чого нігтем. Стразами можна прикрашати як весь ніготь, так і робити з них візерунки (смужки, хвилі, хрестики тощо), а окремі стрази можуть бути використані як додатковий декор до ручного розпису або наклейок, наприклад, зробивши блискучу серединку у квітки. Це завжди додасть особливу родзинку вашому дизайну!

Способи кріплення страз на гель-лаку

Варіант, як приклеїти стрази, щоб це було естетично і, головне, надійно - використовувати клей.

Для цього необхідно поставити маленьку краплю клею в те місце, де буде розташовуватися страз. Поставити стразик на цю краплю і трохи притиснути його.

Використання акрилу як клейової основи для страз - це також досить надійний спосіб їх кріплення. Однак він підійде скоріше тим, хто має справу з акрилової технологією нарощування нігтів , так як в іншому випадку купувати спеціально для страз акрилову пудру (тут вона обов'язково повинна бути прозорою), кисть і мономер не доцільно.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

JRL FORTE PRO ПРОФЕСІЙНИЙ ФЕН ДЛЯ ВОЛОССЯ 2200 W

28/03/2021
від Администратор Главный

JRL FORTE PRO - фен для волосся американського бренду з привабливим дизайном. Ви тільки подивіться на цього красеня! Фен легкий, тихий та ідеально підходить для професійного використання. Відмінні технологічні рішення та висока продуктивність — запорука безпечного та швидкого сушіння волосся.

МОТОР ТА ПОТУЖНІСТЬ

Фен JRL Forte PRO 2200W обладнанний потужним безщітковим мотором «Брустес» з показниками швидкості 95000 обертів за хвилину, а це набагато швидше, ніж стандартні фени. Такі двигуни служать дуже довго і розраховані на щоденну роботу. Максимальна споживана потужність складає 2200 Вт. Працює від мережі з характеристиками 220-240 В та стандартною частотою струму – 50-60 Гц.

НАГРІВ ТА ТЕМПЕРАТУРНІ РЕЖИМИ

Фен JRL Forte PRO 2200W має три регулювання швидкості та три режими температури, які дозволяють підбирати потрібну дію під будь-який тип волосся та укладання. Модель має всі необхідні якості для безпечного і швидкого сушіння, а також для формування ідеального укладання.

ІОНІЗАЦІЯ

Фен JRL Forte PRO 2200W виробляє негативні іони, які захищають волосся і залишають його зволоженим, тобто він не пересушує волосся, але при цьому швидкість висихання виростає без втрати вологи в самому волоссі. Ідеальне рішення для збереження краси та здоров’я волосся. Має антистатичний ефект.

ЕРГОНОМІКА ТА УПРАВЛІННЯ

Дизайн дозволяє тримати фен у будь-якому положенні, що забезпечить правильне робоче положення без зайвого навантаження на кисті рук. У даній моделі передбачена система самоочищення та глибокого очищення фільтрів. Також даний фільтр можна промивати водою, щоб прибрати найдрібніші волоски та забруднення. У фені передбачений світлодіодний індикатор температури, і ви завжди бачитимете яку температуру використовуєте. Вага складає всього 320 грамів. Мережевий шнур, що обертається, з достатньою довжиною, яка забезпечить гарний ступінь свободи і комфортну роботу.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Популярні аксесуари для дизайну нігтів

28/03/2021
від Администратор Главный

Найпопулярніші останнім часом аксесуарів для дизайну нігтів це - блискітки, стрази, бульонки, слюда, фимо. Фігурки мають різну форму від квіточок до зайчиків, дуже тонкі, але можуть бути не дуже зручні в повсякденному житті через гострі куточків.

Блискітки для нігтів.

Це один з найпоширеніших і давно відомих способів декору. Блискітки можуть як входити до складу лаку, так і випускатися в сухому вигляді. Їх можна поєднувати з лаками, з гель-лаками і використовувати в дизайні при нарощуванні нігтів. З блискіток навіть можна зробити градієнтний манікюр, створюючи переливаючі переходи між квітами.

Стрази.

Також давно відомий аксесуар, за допомогою якого нігтям надається особлива розкіш і шик завдяки їх блиску. Єдиний мінус - недовговічність. Але це не відноситься до їх використання на гелі або гель-лаку.

Фольга.

Вона буває перекладна і відривна. За допомогою фольги можна домогтися дзеркального блиску нігтів. Популярним є використання фольги в техніці «лиття» в дизайні нарощених нігтів.

Бульонки.

За допомогою цього аксесуара створюється той самий ікорний або caviar манікюр, коли поверхню нігтів здається посипаної дрібним бісером ікринок. Також не самий довговічний декор, але добре тримається під топом, висушеним в УФ-лампі.

Слюда.

Найцікавіший аксесуар, проте, через свою об'ємність не підійде для комбінації зі звичайним лаком. Її використовують в дизайні нарощених нігтів за гелевою і акриловою технологіях.

Фимо.

Цей аксесуар можна зустріти як в уже готовому нарізаному вигляді, так і в трубочках, які належить нарізати самостійно. Фимо нагадує гуму за властивостями, і звичайним лаком його також не завжди вдасться перекрити. Крім блискітки, стрази, бульонки, слюда, фимо є ще наклейки на нігті, кашемір для хутряного манікюру, сухоцвіти, металева стружка, фотодизайн, трафарети, пір'я та інші прикраси. Як бачите, не обов'язково вміти малювати для отримання гарних малюнків - можна наносити вже готові. І займе це ще менше часу, а результат ну ніяк не гірше!

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dizayn/

Акрил гелі бренду MOLEKULA

28/03/2021
від Администратор Главный

За допомогою акрил-гелю можна виконати дизайн, який подобається. Ви можете купити акрил-гель за найкращою ціною в нашому інтернет-магазині в Івано-Франківську. В магазині продається виключно оригінальна продукція, тому наші покупці отримують якісний продукт за вигідною вартості.

Полігель (або акрилгель) – гібридний матеріал, в якому найвдалішим чином поєднуються властивості акрилу і гелю. Не має запаху, не викликає алергії. Матеріал універсальний, тому відмінно підходить для нейл-моделювання, зміцнення і ремонту нігтів. Він не тече в процесі роботи, але і не самовирівнюється, не припікає в лампі. Матеріал повністю готовий до моделювання пензликом або за допомогою верхніх форм, правильна техніка дозволяє максимально зберегти час обпилювання або уникнути його.

Спосіб застосування: на підготовлений ніготь викладається шпателем у вигляді кульки, потім за допомогою плаского синтетичного пензлика надається потрібна форма. Пензлик потрібно вмочити в рідину для полігелю. На поверхню сформованого штучного нігтя наноситься фінішне покриття. Знімається полігель спилюванням, він не розчиняється.

Час полімеризації в UV-лампі 2 хвилини, LED-лампі 1 хв.


Варіанти дизайну кольоровими акриловими пудрами

28/03/2021
від Администратор Главный

Основне, для чого використовується кольорова пудра - це акрилове об'ємне ліплення. Акрилова пудра являє собою порошок, тому для її затвердіння використовується мономер. Кисть для акрилу змочується в мономері і її кінчик опускається в пудру, таким чином набирається акрилова кулька, яким і проводиться моделювання і дизайн.

При роботі з кольоровими пудрами важливо постійно міняти мономер на новий при зміні кольору, інакше він забарвиться і буде давати інший відтінок кольору. Пензлик ретельно очищається в мономері і висушується об безворсову серветку. Це особлива технологія, за допомогою якої створюється 3D дизайн. Найбільш виграшно він виглядає на довгих нарощених нігтях. Не зовсім повсякденний варіант дизайну, тому для рядового нарощування використовується рідко або в невеликій композиції на окремих нігтях. Взагалі, при формуванні композиції при акриловому ліпленні важливо не переборщити, інакше може вийти перевантажений дизайн. Дуже популярно робити різні об'ємні квіти: маки, орхідеї, фіалки, польові квіти ... Заготовки для них можна зробити заздалегідь, і мати свого роду готову колекцію для роботи. Економить час і дозволяє виконувати роботу більш якісно.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dizayn/...

Голографічні стрічки, як варіант для манікюру

28/03/2021
від Администратор Главный

Що тільки майстри манікюру не придумують для прикраси нігтів! Ще один спосіб – це купити голографічні стрічки для дизайну нігтів. Їх особливість полягає в тому, що голографічне напилення не дає ниткам потьмяніти, коли Ви покриваєте їх лаком, вони продовжують сіяти, створюючи неповторний ефект.

За допомогою них можна створити геометричний малюнок, або доповнити вже готовий дизайн. Можна створити незвичайний абстрактний малюнок. За рахунок гнучкості можна викладати, як завгодно. Можна переплітати їх між собою, створювати різнокольорову сітку і інше. Кріпити стрічки краще на прозорий лак, або, якщо Ви робите манікюр гель-лаком, на липкий шар.

Ви можете також використовувати клей, але пам'ятайте, що знімати його доведеться, швидше за все, пилою, і якщо ви робите дизайн на натуральних нігтях, то краще цього уникнути.

Є пару правил, які допоможуть Вам зберегти дизайн за допомогою ниток надовго:

  • 1. Завжди кріпіть щільно до нігтів, навіть якщо зверху передбачається ще кілька шарів лаку;
  • 2. Залишайте зазор між краєм нігтя і кінцем нитки, щоб нитка трималася міцно і не чіплялася за одяг. Так ймовірність того, що дизайн швидко зіпсується, дорівнює нулю;
  • 3. Змащуйте прозорим лаком перетин стрічок, щоб малюнок був міцним всюди, а потім вже покривайте весь ніготь закріплювачем.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Фрези для апаратного манікюру.

28/03/2021
від Администратор Главный

Для швидкої обробки нігтів і шкіри навколо них без попередньої підготовки використовують машинки зі спеціальними насадками. У нас можна купити корундові фрези для манікюру з вибором їх типу і розміру зернистості.

Конкретна насадка використовується для виконання певного виду косметичних процедур:

  • алмазні - для акуратної обробки тонких нігтів і кутикули, мають різну ступінь абразивності, яку можна визначити по кольору маркування;
  • керамічні - можуть використовуватися в нейл-салоні і вдома, за рахунок порівняно м'якої структури матеріалу можуть використовуватися для шліфування міцних нігтів і видалення грубої шкіри на ногах при підготовці до педикюру;
  • твердосплавні - виготовлені з високоміцної нержавіючої сталі, застосовуються для обробки кутикули та бокових валиків.

Робоча головка інструменту може мати різну форму. Конусовидна застосовується для шліфування бічних валиків, за допомогою бору видаляють кутикулу з нігтьової пластини, голкою - вичищають важкодоступні місця.

Де можна придбати корундові фрези для манікюру в місті Івано-Франківськ?

У нашому онлайн магазині можна замовити насадки з кераміки, карбіду вольфраму, з алмазним напиленням, а також силіконові шліфувальники. В наявності - інструмент з різним типом головки, що дозволяє зібрати комплект насадок для виконання повного циклу процедур для апаратного манікюру.

На віртуальній вітрині є докладний опис кожної моделі та наведено технічні характеристики.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/nstrume...