Що таке ремувер та як з ним поводитись?

27/03/2021
від Администратор Главный

Перед оновленням манікюру обов'язково видаляється старе покриття. Для цього використовують спеціальну рідину Ремувер, призначену для зняття гель-лаку. Залежно від типу моделюючого матеріалу вибирають засіб для його розм'якшення і м'якого видалення без пошкодження структури натурального нігтя.

У нашому інтернет-магазині є великий вибір засобів різного призначення:

  • універсальний склад з ацетоном і зволожуючими компонентами для зняття всіх видів лакових покриттів;
  • експрес-засіб з оновленою формулою, яке дбайливо знімає гель-лак за 8 хвилин;
  • розчинник биогеля, акрилу і інших штучних покриттів.

Пропоновані рідини не тільки ефективно видаляють залишки старого матеріалу, а й зволожують, відновлюють і живлять нігті, попереджають його розшарування.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...

Види фрез та їх застосування.

27/03/2021
від Администратор Главный

Основні фрези для манікюру, які часто використовуються. Більшість новачків використовують набір всього з трьох фрез: кукурудзи, полум'я і кульки. Вибирайте абразивність відповідно до мети використання і свого досвіду.

Більшість фрез мають всього три ступеня абразивності:

  • Червона. Найм'якша ступінь. Такими зручно працювати новачкам, які ще не набили руку і ризикують зробити сильні пропили на нігтях.
  • Синя. Це стандартна жорсткість. Дуже популярна серед більшості майстрів.
  • Зелені. Найтвердіші фрези. Використовуйте їх тільки якщо впевнені, що добре набили руку і в цьому є необхідність.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/nstrume...

Пилку якої абразивності вибрати

26/03/2021
від Администратор Главный

Зернистість (абразивність, жорсткість) пилочки для манікюру різниться в залежності від призначення і твердості покриття обробки. Правильно підібрана абразивність значно полегшує роботу майстра, покращує її швидкість і якість.

Одиниця виміру - грит: чим менше грит, тим більше грубої вважається пилка. Для натуральних нігтів необхідно вибирати більш високі значення, для типс і педикюру - невеликі.

Для підбору пилки зручно користуватися наступним списком:

  • 60-80 грит - укорочення тіпси, корекція штучних нігтів;
  • 100-150 грит - жорстка пилка для обробки поверхні штучних нігтів, сточування зайвої гелю, педикюру (видалення натоптишів і мозолів);
  • 150-240 грит - фінішна обробка поверхні штучних нігтів;
  • 180-240 грит - корекція довжини і форми натуральних нігтів;
  • 240-400 грит - фінішна обробка поверхні натуральних нігтів;
  • 400-900 грит - підготовка до полірування натуральних нігтів;
  • 900-1200 грит - «дзеркальна» полірування натуральних нігтів.

Важливо! Абразивність 100-300 грит підходить для натуральних нігтів, для ослабленої пластини використовується зернистість 400 грит і вище.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...

Види втирок для нігтів

26/03/2021
від Администратор Главный

Ніжна втирка, особливо актуальна для весільного манікюру і романтичних образів. Дзеркальна втирка для нігтів чудово поєднується з покриттям світлих, пастельних відтінків.

Нові види втирок з ніжним теплим блиском. По своєму ефекту близькі до перлинної втирки.

Втирка з переливом від зеленого до фіолетового, зовні нагадує панцир хруща (звідси і назва Хамелеон, Хрущ). Максимально ефектно виглядає на темній підкладці. Підходить для яскравих і вечірніх образів.

Голографічна втирка поєднує в собі блискучий блиск інею і різнобарвності веселки. Підходить для свят і особливих випадків.

Дзеркальна втирка ''перлина''

Ця втирка створює ефект дзеркала, рідкого металу на нігтях. Як правило, буває золотого і срібного кольору, але великим попитом користуються і інші відтінки - рожевий, синій. Дзеркальний манікюр підкреслює красу і додає свята в стриманий образ володарки.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dizayn/...

Нейл-дизайн. Що-потрібно передбачити

26/03/2021
від Администратор Главный

Нейл-арт або нейл-дизайн популярний у всьому світі. У західних країнах жінки проводять багато годин в салонах нігтьового дизайну, щоб прикрасити свої нігті. Стилісти часто поєднують цю процедуру з весільним макіяжем. Поки над руками клієнтки чаклують фахівці, вона сидить в розслабленій позі, п'є каву або сидить в інтернеті.

Є багато хитромудрих дизайнів нігтів, які замовляються найчастіше для якихось урочистих заходів. Ви можете прикрасити ваші нігті на Різдво, або на день народження картинкою темою, яка підходить до випадку. У розвинених країнах існують салони, спеціально для нейл-арт, мода на такі заклади розвивається і інших країнах, наприклад в Індії.

Ви зможете висловити свою індивідуальність і стиль, розробляючи свій власний дизайн нігтів. До свята легко зробити дизайн, яким ви зможете здивувати гостей. Немає необхідності йти в приватний салон тільки для розпису, якщо ви можете похвалитися наявністю креативних ідей.

Найпростіший дизайн нігтів для початківців-конструкція, що складається з двох відтінків лаків. Вона легка і проста і підходить для початківців. Ця картинка, по суті, двоколірна. Якщо нігті короткі чи ні часу ретельно промальовувати орнаменти, картинка, зроблена з двох лаків, плавно переходять одна в одну, підійде. Краще поєднати два контрастні кольори.

Варто обов'язково придбати закріплює лак і нанести його мінімум в два шари. Варто врахувати, що навіть злегка «стерте» зображення псує зовнішній вигляд манікюру не менше, ніж його повна відсутність.

Весільний дизайн нігтів має білий фон з вкрапленнями з інших квітів.

Ще один цікавий, і при цьому простий у виконанні варіант кольоровий горошок. На світлий (білий фон) носяться акуратні вкраплення кольоровими лаками. Наприклад, можна взяти чорний, білий, синій кольори.

Популярним напрямом є так само флористичний дизайн. Важко створити красиву квітку на нігтях, але можливо.

Існує дуже багато різних видів квітів, щоб вибрати той, який підходить до одягу або макіяжу.  Малювати на довгих нігтях набагато зручніше і вони надають більший простір для втілення задумів.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Інтернет-магазин - все для ідеального манікюру та дизайну нігтів

26/03/2021
від Администратор Главный

Ми склали колекцію для всіх напрямків нігтьового сервісу, включили в неї продукти брендів, якість яких підтверджено світовою практикою. Ми пропонумо інструменти для манікюру і педикюру, та інші матеріали для нарощування нігтів в Івано-Франківську.

Їх використання дозволяє не тільки домогтися повторного ефекту і стійкості покриття, а й робить корисний вплив на натуральні нігті, насичує їх мікроелементами, зміцнює і робить більш здоровими.

У нас можна порівняно недорого купити оригінальні засоби для моделювання нігтів і арт-дизайну в будь-якому стилі.

В асортименті багато найменувань сертифікованих матеріалів для краси, здоров'я і стилю:

  • базові основи та топи;
  • найпопулярніші бренди гель-лаків;
  • обладнання для апаратних процедур, стерилізації інструментів;
  • матеріали для нарощування та дизайну нігтів;
  • інструменти та одноразові засоби.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/

Фрези для манікюру

26/03/2021
від Администратор Главный

На вітринах нашого магазину ви можете побачити величезну кількість різноманітних фрез для апаратного манікюру та педикюру. Твердосплавні (або ТВС) - суцільнометалеві фрези з лезами-насічками.

Як не заплутатися і вибрати саме те, що потрібно.

Вибір фрези залежить від її призначення з урахуванням матеріалу і вартості. За матеріалами фрези діляться на твердосплавні, керамічні, алмазні, корундові і силікон-карбідні.

Самий бюджетний і часто використовуваний майстрами варіант - фрези з алмазним напиленням. Вони обов'язково потрібні в роботі з штучними нігтями, для обробки стоп в педикюрі і зняття гель-лаку. Чим більше площа зіткнення фрези з нігтем, тим швидше знімається матеріал, а з меншою площею використовується для точкових робіт, для випилювання при нарощуванні. Зношуються ТВС через 3-6 місяці постійного використання.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/nstrume...

Як наносити дзеркальну втирку для нігтів

26/03/2021
від Администратор Главный

Дзеркальний дизайн можна виконати різними матеріалами - спеціальні гель-лаки, дзеркальна фольга, дзеркальна втирка.

Готуємо нігті для манікюру. Наносимо базовий шар, сушимо його. Наносимо кольоровий гель-лак, сушимо. Перекриваємо топом без липкого шару, сушимо. Набираємо на аплікатор невелику кількість пігменту. Розподіляємо його на поверхні нігтя втираючими рухами. Рухаємося від основи нігтя до вільного краю. Перекриваємо топом і сушимо. Перекриваємо ще раз. Покриття має бути ідеально рівним - дзеркальний пігмент підкреслить будь-яку нерівність; Кольорова підкладка для втирки не повинна бути товстою; Не пересушуйте гель-лак в лампі. Використовуйте спеціальний глянцевий топ для слайдер-дизайнів.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dizayn/...

Каучукова база і топ

26/03/2021
від Администратор Главный

База і топ для манікюру цінні тим, що використовуються як зміцнювач для нігтів.

База прозора, має густу консистенцію та міцний матеріал. Легко самовирівнюється і не затікає під кутикулу. Частинки кремнію в базі підсилюють стійкість покриття. База рекомендується для використання на тонких нігтях, пошкоджених які вимагають зміцнення.

  • Що на практиці

База дуже густа - нанести тонким шаром важко через густу консистенцію, особливо на маленьких нігтях. В цілому, вирівнюється відмінно, не затікає.

Топ - більш рідкий аніж база, але не настільки: швидше плавно стікає з кисті. Має хорошу еластичність, відмінно підійде для ламких і м'яких нігтів.

Легко наноситься тонким шаром, добре самовирівнюється.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/bazi-to...

Як навчитися дизайну нігтів

07/03/2021
від Администратор Главный

Навчитися дизайну нігтів можна різними способами.

Найпростіший, який в принципі і не вимагає навчання, це використовувати в дизайні всілякі аксесуари, починаючи від наклейок і страз і закінчуючи блискітками і стрічками для дизайну. Це дозволить завжди мати гарний і різноманітний дизайн, який до того ж заощадить час і гроші, адже всі аксесуари легко і швидко кріпляться до нігтів, а вартість їх найчастіше навіть менше, ніж флакончик лаку для нігтів.

Другий спосіб навчання - через інтернет-блоги і відео. Якщо ваша мета - щось більш серйозне, ніж навчитися користуватися аксесуарами, то море ідей для манікюру з описом їх виконання можна знайти в інтернеті, причому як в фото, так і в відео уроках. Таке самостійне навчання абсолютно безкоштовно, авторам завжди можна задати питання в коментарях, якщо щось не виходить, однак має невеликий мінус - інформація не структурована, щоб навчатися послідовно з нуля.

Найпоширеніший спосіб навчання дизайну нігтів - це закінчити курси манікюру в Івано-Франківську. Якщо не ставити мету після їх закінчення продавати свої послуги, для себе буде досить закінчення базового курсу, всього іншого можна навчитися далі самостійно. Плюси - вас навчать робити манікюр і дизайн нігтів на високому рівні (професіоналізм відточується лише на практиці), використовувати різні техніки і матеріали, в залежності від програми курсів. Мінус - таке навчання вимагає фінансових вкладень.

І останній варіант - онлайн навчання через вебінари. Таке практикують поки що мало хто, але, тим не менш, як спосіб навчання він цілком зручний. Вебінари проводяться найчастіше платно, однак можна знайти так звані «промо-вебінари», де розповідають коротко про «ази». Способів навчитися дизайну нігтів багато, головне - мати для цього бажання!