Нейл-дизайн. Що-потрібно передбачити

26/03/2021
від Администратор Главный

Нейл-арт або нейл-дизайн популярний у всьому світі. У західних країнах жінки проводять багато годин в салонах нігтьового дизайну, щоб прикрасити свої нігті. Стилісти часто поєднують цю процедуру з весільним макіяжем. Поки над руками клієнтки чаклують фахівці, вона сидить в розслабленій позі, п'є каву або сидить в інтернеті.

Є багато хитромудрих дизайнів нігтів, які замовляються найчастіше для якихось урочистих заходів. Ви можете прикрасити ваші нігті на Різдво, або на день народження картинкою темою, яка підходить до випадку. У розвинених країнах існують салони, спеціально для нейл-арт, мода на такі заклади розвивається і інших країнах, наприклад в Індії.

Ви зможете висловити свою індивідуальність і стиль, розробляючи свій власний дизайн нігтів. До свята легко зробити дизайн, яким ви зможете здивувати гостей. Немає необхідності йти в приватний салон тільки для розпису, якщо ви можете похвалитися наявністю креативних ідей.

Найпростіший дизайн нігтів для початківців-конструкція, що складається з двох відтінків лаків. Вона легка і проста і підходить для початківців. Ця картинка, по суті, двоколірна. Якщо нігті короткі чи ні часу ретельно промальовувати орнаменти, картинка, зроблена з двох лаків, плавно переходять одна в одну, підійде. Краще поєднати два контрастні кольори.

Варто обов'язково придбати закріплює лак і нанести його мінімум в два шари. Варто врахувати, що навіть злегка «стерте» зображення псує зовнішній вигляд манікюру не менше, ніж його повна відсутність.

Весільний дизайн нігтів має білий фон з вкрапленнями з інших квітів.

Ще один цікавий, і при цьому простий у виконанні варіант кольоровий горошок. На світлий (білий фон) носяться акуратні вкраплення кольоровими лаками. Наприклад, можна взяти чорний, білий, синій кольори.

Популярним напрямом є так само флористичний дизайн. Важко створити красиву квітку на нігтях, але можливо.

Існує дуже багато різних видів квітів, щоб вибрати той, який підходить до одягу або макіяжу.  Малювати на довгих нігтях набагато зручніше і вони надають більший простір для втілення задумів.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук