Найкращі аромати для чоловіка

22/12/2023
від Администратор Главный

VERSACE EROS

Спокуса починається зі свіжої м'яти, що об'єднує зелені яблука та лимон. За ними слідують боби тонка в оточенні герані та амброксану. А вишуканий шлейф вражає глибиною акордів мадагаскарської ванілі, ветивера, дубового моху, кедра з Вірджинії та атласького кедра.


LACOSTE EAU DE LACOSTE L.12.12 BLANC PURE

Відкривається свіжим деревно-трав'яним акордом з грейпфрута, розмарину, кардамону і хвої кедра. Чисті ароматичні ноти потім змішуються з мужнім серцем, що складається з туберози, іланг ілангу і смоли олібанум. База аромату — це кедр і ветивер, що підкреслює глибину цього класичного, але дуже сучасного аромату.


TRUSSARDI UOMO

Складне переплетення темпераментного бергамота, спокійного гальбанума і освіжального італійського лимона, відтіняють строгим мускатом. В самому серці композиція звучить чаруючими нотами пудрової фіалки і вишуканої герані, які грамотно доповнили незвичайною мускатною шавлією. 


VERSACE POUR HOMME

Чоловічий фужер починається з цитрусових, ароматичних, свіжих пряних, квіткових, трояндових і зелених акордів. На старті парфумерний твір звучить соковито і яскраво. Гіркувато-зелені ноти лимона сплітаються із привабливими відтінками неролі, терпкуватим акцентами бергамота та ніжністю травневої троянди.

У серці Versace Pour Homme трав'яні обертони п'янкого білосніжного гіацинта зливаються з мускатною шавлією, насиченою геранню і злегка камфорним білим кедром. Шлейф розстеляється полігранним звучанням мускусу, амбри та бобів тонка

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук