Як захистити нігті від дії агресивного гелю.

29/03/2021
від Администратор Главный

Багато дівчат скаржаться на те, що після зняття гелю нігті сильно ослаблені. Щоб цього уникнути, пропонуємо Вам спосіб, який трохи стримає агресивну дію компонентів гелю, купити лаки для нігтів під гель.

Гелеве покриття хоч і проникне в лак, вбере його, як губка, але це стримає потужне проникнення гелю в нігтьову пластину, отже, сам ніготь піддасться меншому пошкодження.

Рекомендуємо наносити захисний лак в два або три шари. що це додасть надмірну товщину з гелем. Підійдуть будь-які засоби по догляду за нігтями, які Вам допомагають.

  • Підготуйте нігті до нанесення лаку, знежирте їх, зніміть залишки старого покриття.
  • Нанесіть захисний засіб в 2-3 шари. Зачекайте, коли покриття висохне.
  • Чи можете виконувати гелевий манікюр - з дизайном або без? Ніяких особливих рекомендацій немає, Ви можете робити будь-який гелевий манікюр, який захочете.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Зламався нігтик? Засіб для ремонту нігтів, та спосіб застосування.

29/03/2021
від Администратор Главный

Зараз стало можливо не тільки зміцнити нігті різними доглядають засобами, а й відремонтувати зламаний ніготь, навіть якщо він зовсім відламався. Шовк для ремонту нігтів стане у нагоді. Він створює захисну плівку, подібну павутинці, і скріплює нігтьову пластину.

Шовк Silk Nail Wrap - це спосіб убезпечити нігті від тріщин і ламкості.

Як використовувати засіб для ремонту нігтів:

  • Очистіть нігті від старого лаку, зробіть ванночку, очистіть кутикулу;
  • Покрийте нігті засобом для ремонту нігтів, приділяючи особливу
  • увагу крихким місцях, тріщинам і нерівностям,
  • Покрийте нігті шаром зміцнювальним засобом.
  • Нанесіть бажаний колір, малюнок;
  • Нанесіть глянсове покриття.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87


Про користь олійки для нігтів та кутикули!

29/03/2021
від Администратор Главный

Олійка може бути не тільки для кутикули, а й для нігтів. Така олійка для нігтів і кутикули допомагає поліпшити стан ваших пальців, кутикула стає м'якою, у нігтів підвищується еластичність, вони зволожені і здорові.

Тобто, це косметична процедура, яку необхідно проводити хоча б три рази на місяць, коли ви збираєтеся зробити новий манікюр. Нанесіть по крапельці олійки на нігті і кутикулі після зняття старого лаку і ванночки для розм'якшення.

Можете нанести інші поживні речовини, які також масажними рухами втираються в кутикулу і нігтьову пластину. Не тисніть, просто м'яко втирайте, погладжуючи. Після даних процедур нігті виглядають набагато краще, доглянуті, а вітаміни в маслі проникають в корінь нігтя, роблячи його ще здоровіше.

Особливо добре проводити сеанс після зняття гель-лаку, коли нігтьова пластина пошкоджена і потребує термінової допомоги.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...

Засоби для знаття гель-лаку без ацетону.

29/03/2021
від Администратор Главный

Ще один спосіб уберегти ваші нігті від хвороб, це рідина для зняття гель-лаку без ацетону. Ацетон сушить нігті, від чого вони можуть хворіти, і вам буде важко їх відростити, тому краще використовувати безпечну рідину.

Змочіть ватний диск, прикладіть на кілька секунд до нігтя, а потім зітріть старий гель-лак. Якщо рідина буде ще і з якимись особливими інгредієнтами, що добре впливають на нігтики, то така рідина стане незамінним помічником у догляді за руками.

Зараз випускається величезна кількість хороших рідин для зняття гель-лаку, які благотворно впливають на нігтьову пластину, роблячи її еластичною, що не дозволяє їй ламатися.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...

Що таке праймер і для чого його застосовують?

29/03/2021
від Администратор Главный

Незамінна річ в манікюрі, це праймер для нігтів, який призначений для посилення ціпкості натуральної нігтьової пластини з гелем або акрилом. Він являє собою найчастіше прозору або напівпрозору рідину. Матеріал піднімає лусочки на нігтях і діє як знежирюючий засіб, завдяки чому накладні нігті здатні довго і надійно служити своїй господині. Однак це не єдина його функція, крім цього:

  • Праймер має антисептичну дію і запобігає виникненню бактерій під штучним матеріалом;
  • Компенсаційна дія також сприяє міцному кріпленню штучних нігтів;
  • Видаляє зайву вологу на нігтях, випаровуючи її при висиханні;

Для корекції також обов'язково потрібен праймер для нігтів, проте наноситься він в цьому випадку не на весь ніготь, а лише на його «натуральну» частина, тобто відрослий ніготь у кутикулу.

Праймер має і захисну функцію, яка допомагає нігтям захиститися від шкідливих впливів неякісних матеріалів, мінімізуючи руйнування після зняття нарощених нігтів.

Дуже бажано не допускати попадання матеріалу на шкіру навколо нігтів, так як засіб досить агресивне і може викликати реакцію, аж до опіку. Тому якщо праймер потрапив на шкіру, потрібно промокнути в цьому місці вологою серветкою.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...

Тіпси і для чого вони використовуються.

29/03/2021
від Администратор Главный

Тіпси використовуються в нарощуванні як за акриловою, так і за гелевою технологіїєю. За допомогою клею, тіпси для нарощування нігтів надійно прикріплюються до нігтьової пластини і дозволяють подовжити ніготь на необхідну величину.

Вони не настільки популярні, як нарощування на формах, проте в деяких випадках можуть бути незамінні. Вони легко піддаються коригуванню форми за допомогою спеціальної пилки, тому і тут ніяких обмежень немає.

У виконанні дизайну на тіпсах також немає нічого надприроднього: так як поверх на них наноситься шар гелю, то і дизайн виконати можна будь-який, від акваріумного до 3D-моделювання. Немає обмежень і на використовувані аксесуари в дизайні нарощених нігтів на тіпсах: це може бути і кольорова фольга, і стрази, і блискітки та інші популярні матеріали.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...

Стерилізатори для інструменту.

29/03/2021
від Администратор Главный

Манікюрні стерилізатори незамінні при великому потоці клієнтів, коли треба швидко і якісно дезінфікувати необхідні інструменти, убезпечивши їх від грибка і бактерій.

Стерилізатори для манікюрних інструментів мають безліч безумовних переваг. Це компактний апарат для дезінфекції інструментів, який безпечно впливає на поверхню інструменту. А також неймовірна ефективність знищення всіх можливих бактерій, в тому числі грам позитивних та грам, грибків, вірусів (герпесу, ВІЛ, гепатиту);

  • дбайлива і делікатна очистка інструменту - вони залишається в цілості й збереженості;
  • невелике енергоспоживання, економія електроенергії;
  • можливість дуже довгої роботи без перерви - це важливо при великому потоці клієнтів;
  • компактність приладу і, як наслідок, його мобільність;
  • сучасний дизайн.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/tehnka/...

Вибираєм якісні щипці для манікюру.

29/03/2021
від Администратор Главный

При підборі щипців слід звертати увагу на вид з'єднання інструменту, якість заточування ріжучої кромки кусачок, а також тип пружини. Види з'єднання. Для професійного застосування, кусачки для манікюру мають гвинтове з'єднання, а щипці Сталекс продаються вже заточені. Моделі з муфтовим з'єднанням більше підійдуть для індивідуального використання. Обумовлено тим, що не всі майстри заточування беруть кусачки з муфтових з'єднань на заточку. Перевірити якість заточування можна надрізати кусачками целофановий пакет - якщо надріз вийшов рівний, чіткий і пакет не чіплявся за кусачки - заточка ідеальна.

Тип пружин. Пружина встановлена між ручками кусачок впливає на м'якість ходу. Щипці Сталекс випускаються з 3-ма різними типами пружин - одинарними, подвійними і спіральними. Вибір інструмента по даному параметру буде повністю залежати від переваг і звички майстра, але багато хто відзначає, що у кусачок з одинарною пружиною хід найм'якший. З подвійною жорсткіше. Спіральна пружина дає плавний хід і в 2-3 рази довше служить.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/nstrume...

Різновиди пензлів для дизайну манікюру.

28/03/2021
від Администратор Главный

Набір пензликів для дизайну - один з основних робочих інструментів будь-якого майстра або просто любителя. Тому важливо не тільки знайти свої пензлі для манікюру, з якими зручно працювати, а й утримувати їх в належному стані.

Правильний догляд за ними визначає термін служби кожного окремого пензлика. Найпростіше придбати відразу набір, де кожен пензлик має своє призначення. У наборі їх найчастіше продають від 6 до 12 штук. З пензлями одного складу і виробника швидше звикнути до розміру пензля і далі використовувати їх більш впевнено.

Ворс

Пензлики для дизайну бувають з натурального або синтетичного ворсу. Не можна однозначно стверджувати, що натуральний ворс краще, для деяких цілей саме синтетичний частіше виявляється більш зручним. Вибір ворсу залежить від самого майбутнього малюнка, його розміру і складності виконання.

Нумерація

  • Пензлі нумеруються спеціальним чином: найтонша має найменший номер, зі збільшенням обсягу ворсу і номер пензля зростає. Однак номер та товщина у різних виробників можуть відрізнятися. Як правило, найтонший пензлик має номер 00, потім 0 і т.п.

Призначення

  • 1. Пензлі для художнього розпису є круглими, мають тонкий загострений ворс. Вони мають найменші номери: від 2 і нижче.
  • 2. Лайнер - це вид пензля для художнього розпису, який має довгий тонкий ворс. За допомогою неї зручно малювати довгі рівні лінії в нейл-арті.
  • 3. Плоский пензлик має короткий прямий тонкий ворс з плоским обтиском. Вона буває декількох видів: з прямим, круглим і скошеним ворсом.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...

Догляд за пензлями для дизайну нігтів. Як правильно зберегти набір.

28/03/2021
від Администратор Главный

За будь-якими пензлями необхідний належний догляд. Пензлики для нігтів в середньому служать 2-3 роки, але при правильному догляді і використанні можна продовжити його до 4 і навіть 5 років. Розглянемо основні правила догляду за комплектом.

У нових пензликах ворс захищений спеціальною плівкою, яку необхідно правильно видалити. Для цього достатньо розмочити пензлик в теплій воді близько 5-10 хвилин, після чого промити і висушити, промокнувши сухою серветкою.

Використовувати кожний пензлик потрібно за призначенням. Наприклад, художні - для дизайну нігтів не варто використовувати в нарощуванні і при роботі з агресивними матеріалами. Для роботи з гелевою фарбою, гель-лаком, гель-фарбами варто виділити пензлики.

Не слід обрізати ворс пензля, рівняючи його під свої потреби. Допускається виконувати лише невеликі коректування, відрізаючи пару ворсинок біля основи, якщо вони вибилися з пучка.

В ідеалі, пензлі зберігаються в провітрюваному ковпачку, в якому вона продавалася. Однак і його потрібно надягати акуратно, щоб не зачепити випадково ворсинки.

Після кожного використання ворс необхідно очистити від залишків фарби або іншого матеріалу, особливу увагу приділивши області біля основи, куди найчастіше і забивається фарба. Для якісної очистки найкраще використовувати спеціальні засоби - клінсери. Для цих цілей не підійде рідина для зняття лаку - від неї пензлик стане жорстким.

Не варто залишати інструмент в баночці з водою в перервах між використанням навіть на короткий термін, інакше через зіткнення зі дном або стінками поверхні склянки ворс стане стовбурчитися і втратить форму і гнучкість.