Різновиди пензлів для дизайну манікюру.

28/03/2021
від Администратор Главный

Набір пензликів для дизайну - один з основних робочих інструментів будь-якого майстра або просто любителя. Тому важливо не тільки знайти свої пензлі для манікюру, з якими зручно працювати, а й утримувати їх в належному стані.

Правильний догляд за ними визначає термін служби кожного окремого пензлика. Найпростіше придбати відразу набір, де кожен пензлик має своє призначення. У наборі їх найчастіше продають від 6 до 12 штук. З пензлями одного складу і виробника швидше звикнути до розміру пензля і далі використовувати їх більш впевнено.

Ворс

Пензлики для дизайну бувають з натурального або синтетичного ворсу. Не можна однозначно стверджувати, що натуральний ворс краще, для деяких цілей саме синтетичний частіше виявляється більш зручним. Вибір ворсу залежить від самого майбутнього малюнка, його розміру і складності виконання.

Нумерація

  • Пензлі нумеруються спеціальним чином: найтонша має найменший номер, зі збільшенням обсягу ворсу і номер пензля зростає. Однак номер та товщина у різних виробників можуть відрізнятися. Як правило, найтонший пензлик має номер 00, потім 0 і т.п.

Призначення

  • 1. Пензлі для художнього розпису є круглими, мають тонкий загострений ворс. Вони мають найменші номери: від 2 і нижче.
  • 2. Лайнер - це вид пензля для художнього розпису, який має довгий тонкий ворс. За допомогою неї зручно малювати довгі рівні лінії в нейл-арті.
  • 3. Плоский пензлик має короткий прямий тонкий ворс з плоским обтиском. Вона буває декількох видів: з прямим, круглим і скошеним ворсом.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук