Голографічні стрічки, як варіант для манікюру

28/03/2021
від Администратор Главный

Що тільки майстри манікюру не придумують для прикраси нігтів! Ще один спосіб – це купити голографічні стрічки для дизайну нігтів. Їх особливість полягає в тому, що голографічне напилення не дає ниткам потьмяніти, коли Ви покриваєте їх лаком, вони продовжують сіяти, створюючи неповторний ефект.

За допомогою них можна створити геометричний малюнок, або доповнити вже готовий дизайн. Можна створити незвичайний абстрактний малюнок. За рахунок гнучкості можна викладати, як завгодно. Можна переплітати їх між собою, створювати різнокольорову сітку і інше. Кріпити стрічки краще на прозорий лак, або, якщо Ви робите манікюр гель-лаком, на липкий шар.

Ви можете також використовувати клей, але пам'ятайте, що знімати його доведеться, швидше за все, пилою, і якщо ви робите дизайн на натуральних нігтях, то краще цього уникнути.

Є пару правил, які допоможуть Вам зберегти дизайн за допомогою ниток надовго:

  • 1. Завжди кріпіть щільно до нігтів, навіть якщо зверху передбачається ще кілька шарів лаку;
  • 2. Залишайте зазор між краєм нігтя і кінцем нитки, щоб нитка трималася міцно і не чіплялася за одяг. Так ймовірність того, що дизайн швидко зіпсується, дорівнює нулю;
  • 3. Змащуйте прозорим лаком перетин стрічок, щоб малюнок був міцним всюди, а потім вже покривайте весь ніготь закріплювачем.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук