Як приклеїти стрази на гель-лак

28/03/2021
від Администратор Главный

Дизайн нігтів зі стразами - це яскравий, ефектний, модний і зачаровуючий варіант манікюру, який подобається багатьом дівчатам! Тільки от зробити такий, можна лише використовуючи клей для нігтів, страз і не потрібно постійно хвилюватися, а не зачепила я чого нігтем. Стразами можна прикрашати як весь ніготь, так і робити з них візерунки (смужки, хвилі, хрестики тощо), а окремі стрази можуть бути використані як додатковий декор до ручного розпису або наклейок, наприклад, зробивши блискучу серединку у квітки. Це завжди додасть особливу родзинку вашому дизайну!

Способи кріплення страз на гель-лаку

Варіант, як приклеїти стрази, щоб це було естетично і, головне, надійно - використовувати клей.

Для цього необхідно поставити маленьку краплю клею в те місце, де буде розташовуватися страз. Поставити стразик на цю краплю і трохи притиснути його.

Використання акрилу як клейової основи для страз - це також досить надійний спосіб їх кріплення. Однак він підійде скоріше тим, хто має справу з акрилової технологією нарощування нігтів , так як в іншому випадку купувати спеціально для страз акрилову пудру (тут вона обов'язково повинна бути прозорою), кисть і мономер не доцільно.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук