Фрези для апаратного манікюру.

28/03/2021
від Администратор Главный

Для швидкої обробки нігтів і шкіри навколо них без попередньої підготовки використовують машинки зі спеціальними насадками. У нас можна купити корундові фрези для манікюру з вибором їх типу і розміру зернистості.

Конкретна насадка використовується для виконання певного виду косметичних процедур:

  • алмазні - для акуратної обробки тонких нігтів і кутикули, мають різну ступінь абразивності, яку можна визначити по кольору маркування;
  • керамічні - можуть використовуватися в нейл-салоні і вдома, за рахунок порівняно м'якої структури матеріалу можуть використовуватися для шліфування міцних нігтів і видалення грубої шкіри на ногах при підготовці до педикюру;
  • твердосплавні - виготовлені з високоміцної нержавіючої сталі, застосовуються для обробки кутикули та бокових валиків.

Робоча головка інструменту може мати різну форму. Конусовидна застосовується для шліфування бічних валиків, за допомогою бору видаляють кутикулу з нігтьової пластини, голкою - вичищають важкодоступні місця.

Де можна придбати корундові фрези для манікюру в місті Івано-Франківськ?

У нашому онлайн магазині можна замовити насадки з кераміки, карбіду вольфраму, з алмазним напиленням, а також силіконові шліфувальники. В наявності - інструмент з різним типом головки, що дозволяє зібрати комплект насадок для виконання повного циклу процедур для апаратного манікюру.

На віртуальній вітрині є докладний опис кожної моделі та наведено технічні характеристики.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/nstrume...

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук