Популярні аксесуари для дизайну нігтів

28/03/2021
від Администратор Главный

Найпопулярніші останнім часом аксесуарів для дизайну нігтів це - блискітки, стрази, бульонки, слюда, фимо. Фігурки мають різну форму від квіточок до зайчиків, дуже тонкі, але можуть бути не дуже зручні в повсякденному житті через гострі куточків.

Блискітки для нігтів.

Це один з найпоширеніших і давно відомих способів декору. Блискітки можуть як входити до складу лаку, так і випускатися в сухому вигляді. Їх можна поєднувати з лаками, з гель-лаками і використовувати в дизайні при нарощуванні нігтів. З блискіток навіть можна зробити градієнтний манікюр, створюючи переливаючі переходи між квітами.

Стрази.

Також давно відомий аксесуар, за допомогою якого нігтям надається особлива розкіш і шик завдяки їх блиску. Єдиний мінус - недовговічність. Але це не відноситься до їх використання на гелі або гель-лаку.

Фольга.

Вона буває перекладна і відривна. За допомогою фольги можна домогтися дзеркального блиску нігтів. Популярним є використання фольги в техніці «лиття» в дизайні нарощених нігтів.

Бульонки.

За допомогою цього аксесуара створюється той самий ікорний або caviar манікюр, коли поверхню нігтів здається посипаної дрібним бісером ікринок. Також не самий довговічний декор, але добре тримається під топом, висушеним в УФ-лампі.

Слюда.

Найцікавіший аксесуар, проте, через свою об'ємність не підійде для комбінації зі звичайним лаком. Її використовують в дизайні нарощених нігтів за гелевою і акриловою технологіях.

Фимо.

Цей аксесуар можна зустріти як в уже готовому нарізаному вигляді, так і в трубочках, які належить нарізати самостійно. Фимо нагадує гуму за властивостями, і звичайним лаком його також не завжди вдасться перекрити. Крім блискітки, стрази, бульонки, слюда, фимо є ще наклейки на нігті, кашемір для хутряного манікюру, сухоцвіти, металева стружка, фотодизайн, трафарети, пір'я та інші прикраси. Як бачите, не обов'язково вміти малювати для отримання гарних малюнків - можна наносити вже готові. І займе це ще менше часу, а результат ну ніяк не гірше!

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dizayn/

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук