Безкислотний чи кислотний праймер?

03/04/2020
від Администратор Главный

Безкислотний праймер - найбезпечніший, так як не містить кислот. Тому він підійде для чутливих і тонких нігтів. У той же час він добре знежирює і не змінює рівень pH. Такий праймер відрізняється від кислотного тим, що його використовують для гель-лаку, однак для акрилового покриття він не підходить. Безкислотний праймер сохне без ультрафіолетової лампи.

Що таке кислотний праймер?

  У складі цього праймера міститься токсична метакрилова кислота. Незважаючи на те, що вона відноситься до токсичних речовин, в цьому засобі вона не представляє небезпеки для здоров'я нігтів. Справа в тому, що в праймер вона включена не в концентрованому, а в розбавленому вигляді, завдяки чому кислотний праймер - безпечний засіб для моделювання нігтів.
Особливості:
 - Кислота м'яко відкриває лусочки нігтьової пластини, тому кислотний праймер потрібен для міцного з'єднання акрилового матеріалу з натуральним нігтем.
 - Засіб ідеально підходить для обробки нігтьової пластини в клієнтів,яких потіють руки.
 - Після висихання засіб залишає на нігтях білий слід, що сигналізує про те, що майстер може продовжити роботу. Бажано використовувати цей праймер в добре провітрюваному приміщенні. Працювати з праймером потрібно обережно. Він розм'якшує нігтьову пластину, тому наносити його потрібно тонким шаром.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dopomzh...