Чи можна обійтися без зняття липкого шару?

02/04/2021
від Администратор Главный

Зняти липкий шар на манікюрі необхідно здійснювати в самому кінці роботи: засіб для зняття липкого шару використовується після нанесення фінішного покриття і його полімеризації. Якщо цього не зробити, то від манікюру не буде ніякого задоволення, скоріше, одне розчарування і роздратування.

Більшість матеріалів для манікюру, дизайну і нарощування нігтів мають дисперсійний (або липкий) шар. Він необхідний для того, щоб забезпечити міцне зчеплення покриттів, наприклад, бази, гель-лаку і топа. Крім того, якщо після всієї процедури нанесення слід ще й прикрасити поверхні нігтя, то липкий шар допомагає закріпити на ній різні елементи декору для розкішного дизайну.

Уявіть, що поверхня нігтів завжди буде як ніби злегка вологою і липкою - справжній жах! Але іноді дисперсію видаляють перед, скажімо, малюванням пензлем на кольоровій підкладці, адже на липкій поверхні буде дуже непросто здійснити цей процес. Крім того, ретельне видалення дисперсійного шару не дозволить наявним в ньому алергенам проникнути в дихальні шляхи і контактувати зі шкірою.

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук