Які є види машинок для стрижки волосся?!

29/11/2021
від Администратор Главный

В даному пості ми розкажемо Вам, які є види машинок для стрижки, та як підібрати модель за типом призначення. Дана стаття допоможе Вам не прогадати в своєму виборі, та зекономити гроші у вашому гаманці.

Види машинок типу мотора

Машинки діляться на два основних типи моторів - роторний і вібраційний. Роторні машинки - основний рушійний елемент двигуна, що називається «ротором», здійснює обертальні рухи і передає імпульс на ніж. Роторні мотори працюють тихіше, мають більшу потужність і довговічність у порівнянні з вібраційними, але при цьому і коштують дорожче. Вібраційні - такий мотор, на відміну від роторного, робить більше шуму та має меншу потужність. Правда, і коштують вібраційні машинки менше роторних, що робить їх досить привабливим варіантом в очах перукаря-початківця. Спочатку вібраційна машинка для стрижки дійсно є непоганим інструментом, але для інтенсивної роботи з великим потоком клієнтів такий тип машинки не дуже підходить.

Види машинок за типом живлення

Завдяки використанню сучасних технологій, машинки для стрижки сьогодні можуть працювати не тільки від мережі , а й автономно від акумулятора та комбіновано.

Мережеві машинки - готові до роботи завжди, але не скрізь - якщо ви не знайдете поблизу електророзетку, то попрацювати не вдасться. Але зазвичай майстрів це не надто засмучує — у салоні краси, перукарні чи барбершопі не буває нестачі в розетках.

Акумуляторні - ідеальний варіант для мобільних перукарів та креативних барберів: відсутність шнура та автономність дозволяють використовувати таку машинку в будь-яких умовах, будь то виїзд до клієнта або майстер-клас. Все, що потрібно – натиснути кнопку, і машинка працює. Насолода від зручності використання такої машини трохи затьмарюється самим часом її роботи - зазвичай акумулятора вистачає на 60-90 хвилин. А ось на зарядку може знадобитися близько кількох годин! Тому акумуляторна машинка практична як додатковий, але не як основний інструмент.

Комбіновані - така машинка працює від акумулятора, а коли заряд добігає кінця, завжди можна підключити довгий професійний шнур.

Види машинок за призначенням

Поділяються на машинки для стрижки і тримери. Машинкою можна користуватися як основним інструментом - наприклад, при створенні більшості чоловічих стрижок, - так і додатковим - при стрижці гребінцем, коли основна частина роботи вже зроблена ножицями. Універсальні машинки для стрижки відрізняються вищою потужністю двигуна, зносостійкістю, різноманітністю додаткових насадок та запчастин. Такої машинки зазвичай достатньо роботи перукаря-універсала. Коли клієнт просить зробити щось «креативне» або хоче надати форму бороді та вусам, то на допомогу приходить тример — легкий і компактний за рахунок зменшеного корпусу, він дістанеться важкодоступних місць за вухами, філігранно обробить скроневу зону і підправить лінію бороди. Крім того, тример можна використовувати для створення візерунків, не ризикуючи при цьому порізати клієнта, як це іноді трапляється під час використання небезпечної бритви. Для перукаря тример — корисний інструмент, який не тільки полегшить роботу, але і зможе виправити допущені при стрижці помилки.

Надіємось, що стаття стане корисною для Вас. Бажаємо гарних покупок!

https://mira.if.ua/volossya/te...

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук