Аксесуари для дизайну нігтів

27/03/2021
від Администратор Главный

Оригінальний дизайн манікюру можна зробити, використовуючи декор для нігтів такий як блискітки, фольга, бульонки. І це сильно виручає, якщо малювати не дуже виходить.

Бульонки. За допомогою цього аксесуара створюється той самий ікорний або caviar манікюр, коли поверхню нігтиків здається посипаною дрібним бісером ікринок. Також не самий довговічний декор, але добре тримається під топом, висушеним в УФ-лампі.

В даний час існує величезна безліч аксесуарів і пристосувань для виконання дизайну, що і перерахувати їх все буде складно, не кажучи вже про використання. За допомогою них можна виконати оригінальний дизайн, від хутряного покриття нігтів до 3d (опуклого) дизайну. Крім того, багато аксесуари можна комбінувати між собою, а також використовувати разом з малюнками акриловими фарбами. Розглянемо кілька прикладів.

Блискітки для манікюру. Це один з найпоширеніших і давно відомих способів декору нігтів. Блискітки можуть як входити до складу лаку, так і випускатися в сухому вигляді. Їх можна поєднувати з лаками, з гель-лаками і використовувати в дизайні при нарощуванні нігтів. Можна зробити градієнтний манікюр, створюючи переливаються переходи між квітами - вашій фантазії буде де попрацювати! Стрази. Також давно відомий аксесуар, за допомогою якого нігтям надається особлива розкіш і шик завдяки їх блиску. Єдиний мінус - недовговічність: на жаль, стрази швидко відклеюються. Але це не відноситься до їх використання на гелі або гель-лаку.

Фольга. Вона буває перекладна і відривна. За допомогою фольги можна домогтися дзеркального блиску манікюру. Популярним є використання фольги в техніці «лиття» в дизайні нарощення.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/dizayn/

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук