Апарати для стерилізації та дезінфекції манікюрних інструментів

01/04/2021
від Администратор Главный

Обробка інструментів в даному апараті проводиться за допомогою ультрафіолетового випромінювання. Стерилізатори для манікюрних інструментів зумовлюють специфіку стерилізації: такі пристрої здатні знищити грибки і шкідливі мікроорганізми, але їм не під силу впоратися з вірусами (зокрема, вони не зможуть вбити ВІЛ і вірус гепатиту, що передаються через кров).

Перш ніж поміщати в УФ стерилізатор інструменти, замочіть їх на час в дезінфікуючому розчині. Стерилізація проводиться лише на тих областях, які відкриті впливу випромінювання, тому вам необхідно буде розкрити інструменти, оголивши робочу поверхню. Обробка одного боку проводиться протягом 15-20 хвилин. Отже, щоб простерилізувати інструменти таким способом, вам знадобиться 30-40 хвилин.

Одним з безперечних плюсів ультрафіолетового стерилізатора є можливість обробляти інструменти, виготовлені не тільки зі стійкого до температурного впливу металу, а й вироблені з пластмаси або інших подібних матеріалів. Даний спосіб вважається найбезпечнішим для ваших інструментів, оскільки ніяк не впливає на їх якість.

Ультрафіолетові стерилізатори для манікюрних інструментів ідеальний для додаткової обробки інструментів і зберігання аж до наступного використання.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук