Апаратний манікюр Які різновиди фрез бувають.

30/03/2021
від Администратор Главный

Апаратний манікюр з протягом часу набирає все більшої популярності серед майстрів. Це швидкий, зручний і максимально нешкідливий варіант манікюру. Твердосплавні фрези для манікюру не потребують заточування, швидко чистяться і не ржавіють. Для зручності майстрів, всі фрези виготовляються на ніжці, яка має універсальний діаметр, завдяки чому можна підібрати інструменти до будь-якого апарату.

Існує кілька різновидів фрез по матеріалу, з якого вони виготовлені:

- Алмазні. Особливу напилення з алмазної крихти дозволяє використовувати такі фрези навіть для самих проблемних кутикул.

- Керамічні. Вважаються фаворитами в світі фрез. Їх можна використовувати як для зняття матеріалу, так і для обробки кутикули. Міцні, довгий час не стираються. Стійкі до високих температур.

- Твердосплавні фрези для манікюру. Їх найчастіше застосовують для зняття покриттів. Особливий сплав металів витримає навіть саме тверде покриття.

- Вольфрамові. Щось середнє між керамічними і твердосплавними. Стійкі до стирання, високих температур, дезінфекторам. Добре підходять для зняття штучних покриттів.

- Пісочні ковпачки й корундові фрези. Найчастіше використовуються в педикюрі. Швидко і якісно прибирають мозолі, огрубілу шкіру.

- Силіконові шліфувальники. М'яко прибирають мозолі, натоптиші. Самі м'які шліфувальники добре полірують поверхню нігтя.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/nstrume...

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук