Інструменти для манікюру: вибираємо правильно

30/03/2021
від Администратор Главный

Професійні манікюрні ножиці Сталекс, виготовлені з високоміцної нержавіючої сталі, надійні і зручні в застосуванні. І неважливо, доглядаєте ви за нігтями самостійно або довіряєте турботу про них майстру-професіоналу. Так чи інакше, бездоганний манікюр починається з правильного підбору інструментарію.Це позбавить від зайвих переживань в випадках, коли потрібно терміново привести нігті в порядок або підправити кутикулу, а майстра немає поруч. Бо навіть постійним клієнтам салонів краси потрібно завжди мати під рукою хоча б пилку, ножиці і кусачки.

Керуючись принципом чим нижче ціна, тим краще або всі бренди однаково хороші, практично неможливо купити інструменти високої якості. Прагнення заощадити час і гроші цілком зрозуміло. Але в гонитві за економією не слід забувати про принципи розумної обережності:

- НЕ купувати продукцію маловідомих виробників, про які немає достовірних позитивних відгуків , краще вибрати Професійні манікюрні ножиці Сталекс,або якісний інструмент іншого відомого бренду.

- звертати увагу не тільки на форму і розмір пристосувань для манікюру, але і на характеристики матеріалу, з якого вони виготовлені;

- обов'язково перевіряти якість заточки.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/nstrume...

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук