Професійні ножиці для кутикули бренду Сталекс.

30/03/2021
від Администратор Главный

Практично кожна дівчина здійснює професійний догляд за нігтьовими пластинами. Купити ножиці для кутикули Сталекс професійної серії Staleks Pro Smart 41 TYPE 1 можна у нашому інтернет магазині. Цей інструмент дозволяє виконувати ідеальний зріз кутикули, не пошкоджуючи навіть найменшим чином навколишні тканини. Це гарантує виняткову безпеку роботи інструментом, при цьому підвищуючи швидкість виконання маніпуляцій естетичного манікюру.

Представлені ножиці для кутикули від компанії Сталекс виконані зі спеціального сплаву хірургічної сталі, що, в свою чергу, гарантує довгостроковість служби інструменту. Робочі кромки вузькі і одночасно мають високу міцність, забезпечуючи неймовірну зручність роботи нейл-майстра. Ножиці Smart 41 можна і потрібно стерилізувати, і ретельно обробляти дезінфікуючими розчинами. Інструмент виконаний з антикорозійного сплаву металу, а також володіє додатковим ступенем захисту завдяки поліруванню пастою ГОІ. Однією з відмінних рис інструменту є наявність силіконових кілець, які дозволяють підвищити зручність роботи майстра нігтьового сервісу, багато в чому за рахунок зменшення тиску на пальці. Зазначений параметр має важливе значення під час регулярного використання ножиць, якими необхідно виконувати безліч ювелірних процедур, так як видалення кутикули вимагає уважності і акуратності.

Робоча частина крайок проходить ручну заточку на заводі Сталекс з використанням алмазних дисків і мікроскопа. Представлена технологія виробництва дає можливість ножиць для кутикули Smart 41 зберігати гостроту леза протягом тривалого періоду часу. Разом з цим, інструмент можна заточувати практично необмежено часто без втрати властивостей різу.

Ножиці Smart 41 - це інноваційне рішення ринку нігтьового сервісу, яке виразно залишить виключно позитивні враження від роботи у кожного нейл-майстри, дозволяючи з філігранною точністю здійснювати видалення кутикули.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/staleks-pro...

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук