Техніка стемпінг спосіб нанесення на манікюр.

29/03/2021
від Администратор Главный

Величезну популярність придбала система стемпінга. Корейська розробка стемпинг для нігтів, це металеві диски з вирізаними малюнками, які переносяться на нігті за допомогою спеціального штампа. Лак повинен бути густий, найкраще підходять лаки з акрилової основою.

Ви заповнюєте лаком малюнок, який Вам сподобався знімаєте спеціальним скребком зайву фарбу, друкуєте малюнок на штамп, а потім проходите штампом по нігтя, і симпатичний дизайн готовий! Звичайно, потрібно пристосуватися робити це швидко і правильно, тому що спочатку Вас можуть переслідувати помилки.

Стемпінг для нігтів - відмінний спосіб урізноманітнити Ваш манікюр без особливих зусиль.

Чого потрібно уникати в роботі:

  • повільності - оскільки малюнок неглибокий, лак сохне швидко, потрібно встигнути нанести його на ніготь в лічені секунди;
  • скупості в лаку - наносите лак на малюнок жирно, щоб заповнити навіть найдрібніші деталі, але і не переборщіть;
  • неакуратність - завжди протирайте рідиною для зняття лаку штампик і скребок, а також сам металевий диск, щоб кожен малюнок на нігті виходив повноцінним, може бути максимум три малюнки без протирання;
  • неякісних дисків та інших матеріалів - бувають диски, які зроблені погано, за них чіпляються ватні спонжики під час протирання, скребок повинен бути металевим і рівним, а штамп не повинен скочуватися від рідини для зняття лаку.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/stempng...

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук