Які щипці вибрати для кутикули, поради майстрів.

28/03/2021
від Администратор Главный

Обробка кутикули вимагає від майстра гранично високої концентрації і філігранної точності в роботі, що багато в чому залежить не тільки від навичок, але також якості робочого інструменту. Щипці для кутикули професійної серії Staleks Pro Smart мають розмір ріжучої поверхні - 3 мм, дозволяючи виконувати процедури з ювелірною точністю.

Твердий сплав медичної сталі марки 40Х13 забезпечить довгострокову службу, завдяки стійкості до механічних навантажень, а також наявності 13% хрому призначеного для захисту від корозійного впливу. Таким чином кусачки Сталекс гарантують довгостроковість своєї служби, не дивлячись на будь-які методи стерилізації або дезінфекції. Заточка ріжучої частини виконана вручну, забезпечуючи легкість, точність і простоту роботи нейл-майстра. Використання надійної і водночас ефективної технології, дозволило максимально зняти навантаження з руки.

Зовнішній вигляд інструменту заслуговує справжнього захоплення, завдяки ретельній шліфовці, яка дозволяє зберегти первинний зовнішній вигляд на довгі роки. Кусачки для кутикули серії Staleks Pro Smart стануть незамінним помічником на тривалий час роботи, забезпечуючи виняткові функціональні можливості. Важливо відзначити, що лезо щипців можна заточувати безліч разів, підбираючи під себе оптимальний коефіцієнт гостроти.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/ngt/nstrume...

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук