Як зібрати ідеальний набір майстра для манікюру.

30/03/2021
від Администратор Главный

Професійний набір для манікюру не може коштувати копійки: виробництво манікюрного приладдя - процес недешевий і трудомісткий. Тому виробник, який дбає про комфорт своїх покупців, ніколи не буде використовувати для подальшої переробки готові вироби. Так само як і заготовки невідомих марок.

Пилки. Бувають крупно-і дрібнозернисті, пластикові, скляні, на дерев'яній, паперовій та пінній основі, а також металеві. Для м'яких і ламких нігтів краще взяти дрібнозернисту пилку, вони найменш агресивно впливають на нігтьову пластину. Потужна металева пилка хороша для обробки щільних і міцних нігтів пальців ніг. Скляні пилки особливо признані майстрами, так як поєднують в собі довговічність і щадять нігті.

Змахнути пил після запила допоможуть спеціальні щітки для видалення пилу.

Лопатки і пушери. Допоміжні інструменти для видалення кутикули.

Лопаткою відсувають прирослу до нігтя кутикулу, а пушером зручно вискрібати птеригій (нижній шар кутикули, що прилягає до нігтьової пластини) і видаляти забруднення з-під нігтя.

Також у професійний набір для манікюру входять шабери. Це універсальний інструмент з лопаткою на одному кінці і сокиркою на іншому.

Кніпсери використовують для нігтів, вони являють собою своєрідне поєднання кусачок і ножиць, тому особливо зручні для укорочення товстих твердих нігтів.

Наш магазин знаходиться у м.Івано-Франківську, вул.Г.Мазепи,87

https://mira.if.ua/

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук